PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   koja kucista? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4590)

perich 07.05.2003. 18:04

koja kucista?

nemam puno para,odma da se zna....
imam napajanje, isto da se zna...

sad kakvo bi mi kuciste preporucili?
kakva su Logic i Frontier kucista? ono debljina lima i tako....

Isto tako, volio bi da ima sve tri (dakle ljeva desna i gornja) stranice odvojive sa serafima... znaci da je kostur kucista samostalan...

e sad ste vi na redu....

hvala

CyberLord 07.05.2003. 18:34

Uštedi malo (moš mislit malo) pa kupi ovo: http://www.info-gama.hr/gama.web/gama2078.html

tor 07.05.2003. 19:52

Re: koja kucista?

Citiraj:

Originally posted by perich
nemam puno para,odma da se zna....
imam napajanje, isto da se zna...

sad kakvo bi mi kuciste preporucili?
kakva su Logic i Frontier kucista? ono debljina lima i tako....

Isto tako, volio bi da ima sve tri (dakle ljeva desna i gornja) stranice odvojive sa serafima... znaci da je kostur kucista samostalan...

e sad ste vi na redu....

hvala

Evo ja se baš ponovio s kučicom. Sve tri strane se odvajaju i to pomoču jednog šarafa, debljina lima je daleko od standardnih kučišta (puuuno deblji dakle), mjesta ima ko u priči. Malo je veče od midi-a, manje od biga ali ima dobar raspored. 7 mjesta za optikanere, 3 za HDD i to pomična gore -dolje po ljestvicama. Uglavnom za 420 kn mislim da je stvarno isplati.

Lignja 08.05.2003. 08:57

420 kn
hm... to je gornja , najgornjija granica kaj bi dal za kuciste
ovak i onak mi je stalno otvoreno i stalno prckam po njemu , tak kaj se estetike tice ... pusiona

marac 08.05.2003. 09:00

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Uštedi malo (moš mislit malo) pa kupi ovo: http://www.info-gama.hr/gama.web/gama2078.html
Ovo kuciste se neisplati uzimati jer je hladjenje jako lose izvedeno, pritom ne mislim na izgled nego na efikasnost!
Pozdrav!

Paske 08.05.2003. 09:57

Ma ne hebe mene efikasnost, mene zanima kaj su svi proizvođaći kučišta ( osim Lian-Li ) naglo poglupili :eek:

Pa sva kurčeva kučišta izgledaju isto ---- Chieftech, Thermaltake, Koolance, Antec ....

Pa da, hvala bogu danas nemoram imati dosadno biege kučište, mogu imati dosadno Chieftec kučište :fuming:

wOrd :rambo:

horza 09.05.2003. 00:12

DTK

toplo preporučam DTK MATX2. (ne blue basel)
ima FrontUSB 2.0 i ok zgleda. nije nikakva šminka. to je za ljude koji znaju što žele. nema nikakvih gluposti, do bola je jednostavno, a izuzetno je kvalitetno... oni koji zastupaju DTK znaju o čemu govorim. i dobijete fenomenalna napajanja uz njih. cijena je fakat ništa za tu kvalitetu... 300-400kn. najbolja odlika: unutrašnjost. sve je fenomenalno obrađeno i nema teorije da se porežete ili nekaj. zbilja je dobro

perich 09.05.2003. 01:12

Re: DTK

Citiraj:

Originally posted by Horza
toplo preporučam DTK MATX2. (ne blue basel)

daj nabaci kakvu sliku izvana i iznutra da vidim.... i di ga ima za kupit u zg.

horza 09.05.2003. 01:51

Re: Re: DTK

Citiraj:

Originally posted by perich
daj nabaci kakvu sliku izvana i iznutra da vidim.... i di ga ima za kupit u zg.
eh sada... slika nemam jer je to nova stvar (niti mjesec dana). imaš u Sensu, Times Computers i ostalim zastupnicima (imaš reklamu u bagu i pcchipu)

baš ću probat poslikat ako nađem vremena. ali ne garantiram.
ali ako tražiš šminku razočarat ćeš se, jer izvana izgleda sasvim obično. ali iznutra... zakon !

Black Dragon 09.05.2003. 02:36

TASK, drži ti ga Formel i kućišta su oku ugodna prostrana (recimo ova dva koja ja imam 6500B i 3700 su meni mrak). Sva imaju naprijed izvedena dva USBa. Ona sa 300W su prihvatljivija đepu i vrte se oko 300 kn, ona sa 400W su oko 700 kn. Eto pogledaj si plaetu na http://www.task.com.tw/ i onda skoći na Formelove stranice i vidi koliko koštaju. Vidio sam od trenutne ponude (imao u rukama i sastavljao:D ) 6600, 6500, 3700 i sva imaju pun Q mjesta, predviđena mjesta i za do 6 extra coolera (6600 i 6500 ili 3 na 3700):beer:

Raven_1 09.05.2003. 15:28

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
TASK, drži ti ga Formel i kućišta su oku ugodna prostrana (recimo ova dva koja ja imam 6500B i 3700 su meni mrak). Sva imaju naprijed izvedena dva USBa. Ona sa 300W su prihvatljivija đepu i vrte se oko 300 kn, ona sa 400W su oko 700 kn.
Preporučio bih ti Logic ili DTK, a od TASK-a samo ona s 400W napajanjem jer je 300W zapravo ~ 240W.

horza 12.05.2003. 00:02

evo ga !

DTK CAS-74W3

molim da se primjeti da je ovo mainstream tip kućišta, dakle to nije nikakva šminka, nego normalno kućište.

u rvata još nisam vidjeo ovo koje je na slici (s prozorom), ali ima ih u potpunosti istih samo bez prozora.
i ne koštaju puno.
napomena: ovo nije serversko kućište, nego normalni midi tower, s kućištem dolazi i vrlo kvalitetno DTK 300W napajanje (Enlight)

specifikacije i overall slika

u cijelosti

iznutra

gpremec 12.05.2003. 18:04

Re: evo ga !

Citiraj:

Originally posted by Horza
DTK CAS-74W3

molim da se primjeti da je ovo mainstream tip kućišta, dakle to nije nikakva šminka, nego normalno kućište.

u rvata još nisam vidjeo ovo koje je na slici (s prozorom), ali ima ih u potpunosti istih samo bez prozora.
i ne koštaju puno.
napomena: ovo nije serversko kućište, nego normalni midi tower, s kućištem dolazi i vrlo kvalitetno DTK 300W napajanje (Enlight)

specifikacije i overall slika

u cijelosti

iznutra

Di to ima za kupiti i koja je cijena?:)

horza 12.05.2003. 22:23

Re: Re: evo ga !

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Di to ima za kupiti i koja je cijena?:)
imaš kod svih zastupnika DTK-a... ne želim reći gdje jer bi netko mogao reći da se reklamiram... imate reklamu od DTK u svim časopisima i navedeno zastupnike.

LordNitro 12.05.2003. 23:44

Ja sam odlučio.Neću više uzimat kućište koje valja, a koje je ružno.Odsad kupujem samo najbolje pa makar se uvaljivao u dugove!Samo jednom se živi!:D :D :D :D :D :beer: :beer:

LordNitro 12.05.2003. 23:46

Uups, kak ću se uvalit u dugove kad mi nitko ne bi niš ni posudio?:D :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06.