![]() |
koja kucista?
nemam puno para,odma da se zna....
imam napajanje, isto da se zna... sad kakvo bi mi kuciste preporucili? kakva su Logic i Frontier kucista? ono debljina lima i tako.... Isto tako, volio bi da ima sve tri (dakle ljeva desna i gornja) stranice odvojive sa serafima... znaci da je kostur kucista samostalan... e sad ste vi na redu.... hvala |
Uštedi malo (moš mislit malo) pa kupi ovo: http://www.info-gama.hr/gama.web/gama2078.html
|
Re: koja kucista?
Citiraj:
|
420 kn
hm... to je gornja , najgornjija granica kaj bi dal za kuciste ovak i onak mi je stalno otvoreno i stalno prckam po njemu , tak kaj se estetike tice ... pusiona |
Citiraj:
Pozdrav! |
Ma ne hebe mene efikasnost, mene zanima kaj su svi proizvođaći kučišta ( osim Lian-Li ) naglo poglupili :eek:
Pa sva kurčeva kučišta izgledaju isto ---- Chieftech, Thermaltake, Koolance, Antec .... Pa da, hvala bogu danas nemoram imati dosadno biege kučište, mogu imati dosadno Chieftec kučište :fuming: wOrd :rambo: |
DTK
toplo preporučam DTK MATX2. (ne blue basel)
ima FrontUSB 2.0 i ok zgleda. nije nikakva šminka. to je za ljude koji znaju što žele. nema nikakvih gluposti, do bola je jednostavno, a izuzetno je kvalitetno... oni koji zastupaju DTK znaju o čemu govorim. i dobijete fenomenalna napajanja uz njih. cijena je fakat ništa za tu kvalitetu... 300-400kn. najbolja odlika: unutrašnjost. sve je fenomenalno obrađeno i nema teorije da se porežete ili nekaj. zbilja je dobro |
Re: DTK
Citiraj:
|
Re: Re: DTK
Citiraj:
baš ću probat poslikat ako nađem vremena. ali ne garantiram. ali ako tražiš šminku razočarat ćeš se, jer izvana izgleda sasvim obično. ali iznutra... zakon ! |
TASK, drži ti ga Formel i kućišta su oku ugodna prostrana (recimo ova dva koja ja imam 6500B i 3700 su meni mrak). Sva imaju naprijed izvedena dva USBa. Ona sa 300W su prihvatljivija đepu i vrte se oko 300 kn, ona sa 400W su oko 700 kn. Eto pogledaj si plaetu na http://www.task.com.tw/ i onda skoći na Formelove stranice i vidi koliko koštaju. Vidio sam od trenutne ponude (imao u rukama i sastavljao:D ) 6600, 6500, 3700 i sva imaju pun Q mjesta, predviđena mjesta i za do 6 extra coolera (6600 i 6500 ili 3 na 3700):beer:
|
Citiraj:
|
evo ga !
DTK CAS-74W3
molim da se primjeti da je ovo mainstream tip kućišta, dakle to nije nikakva šminka, nego normalno kućište. u rvata još nisam vidjeo ovo koje je na slici (s prozorom), ali ima ih u potpunosti istih samo bez prozora. i ne koštaju puno. napomena: ovo nije serversko kućište, nego normalni midi tower, s kućištem dolazi i vrlo kvalitetno DTK 300W napajanje (Enlight) specifikacije i overall slika u cijelosti iznutra |
Re: evo ga !
Citiraj:
|
Re: Re: evo ga !
Citiraj:
|
Ja sam odlučio.Neću više uzimat kućište koje valja, a koje je ružno.Odsad kupujem samo najbolje pa makar se uvaljivao u dugove!Samo jednom se živi!:D :D :D :D :D :beer: :beer:
|
Uups, kak ću se uvalit u dugove kad mi nitko ne bi niš ni posudio?:D :D :D :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |