![]() |
Nvidia -} Ati
Ovako, imam MSI G-force 4 Ti4600, kartica je mrak nema što nema, za sad mi je i više nego dovoljna, naime postižem kad malo nabrijem com 13777 3dmaraka, ali kako vrijeme ide bu i nju pregazilo , pa ju nebum mogo prodat!
E sad me zanima par informacija: Razmišljao sam da je prodam sad pa piknem ATI 9500 pro i modam je u 9700 pro, e sad je pitanje dal bi i kolko bi uopće dobio sa tim potezom osim DX9! Dal je netko od vas imao sličnih iskustava! Ima li ko pametniju ideju? Znam da će svi reči da mi je ova dovoljna, ali treba razmišljati u naprijed:D Unaprijed zahvalan:beer: na sugestijama! |
Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
|
Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Tu se postavlja pitanje zašto platiti gro za 9700 pro, ako se 9500 pro može voziti isto ili slično kao 9700 pro... Znam zasigurno da će doči taj dan kad ću se morati podhitno riješiti svoje jer će masno pasti cijene pa bi htio biti spreman! :D |
Kao prvo 9500Pro ne možeš modat na 9700Pro, nego samo 9500 non-Pro u 9700 non-pro, tako da gubiš PRO mogučnosti. To ti je veliki rizik. U večini slučajeva što sam ja vidio na netu prikaz slike nakon modanja je skroz u banani. Tako da ti si kupiš 9500 probaš modat, sjebeš prikaz (možeš i odmodat) i na kraju ti ostane obična non-pro 9500tka umjesto 9500Pro.
To bi bilo to |
Ako ti jedan ATi Fan i skoro pa nVidia mrzilac kaže ostani na Ti4600 ne isplati ti se prelaz na 9500 Pro šta ti više onda treba reći:beer: Buš dobio DX9 poeršku od koje nema kruha, pa na prste jedne ruke se daju nabrojati DX 8.1 stvari (dobro Ti 4600 nije niti u potpunosti DX 8.1 ali ...) i dobiti ćeš puno tišu i hladniju karticu i to je sve, ne isplati se.
|
Citiraj:
|
Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
isuse pa ljudi jos uspijevaju uvaliti tnt2 :) |
Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Cepaju se cijene od 80-200kn za PCI izvedbu! |
Re: Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Ovak i onak tražim posao:rambo: :D |
Ko treba PCI taj zna za što mu treba. Nemojte vi protiv TNT2. Meni u stroju veselo radi a mogao bi na stolu imati Ati 9700PRO a u guzicu bi ga uštekal jer mi treba za drugi monitor (pokoj mu duši - još nije popravljen ŠMRC).
|
Citiraj:
Tada sam imao pentium III 733 i za to sam znao da nisam fulao u izboru, ali sada čovijek više ne zna ništa te ovo novo te ono novo te tu bug te tamo bug .....aaaaaaaaa Prije se comp obnavljao svakih god i pol recim sad svake pola godine ....aaaaaaaaaaaaa U neku ruku ti i zavidim! :beer: , reci kakav monitor kupuješ? |
Re: Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
ali najaci su mi oni koji traze gf4 u pci izvedbi po newsima :D |
Re: Re: Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Ali MX:D Ne sjećam se baš,ali je bio 5-6 stotina kunića... |
Re: Re: Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Znam je gdje je mogu nabaviti, pa da zaradim malo:D |
evo hoce onda netko kupiti TNT2 PCI 16mb:gringo:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nvidia -} Ati
Citiraj:
Ako je povoljno, mozda se i dogovorimo nesto... |
Citiraj:
dodje kod jednog tipa 450,00 kn s garancijom, a moja zarada je :beer: bira!:D Trenutno nisam prečesto na netu, pa ako te zanima možeš me nazvati na broj 0981886171 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |