![]() |
propust???
konfu iz siga sam kupio mjesec dana prije izlaska conroea...da li sam se zeznuo?komp sluzi za multimediju (tv,sat-tv,dvd,glazba),gaming i office. Kakav je proc u odnosu na recimo najslabiji conroe?da li je toliko inferioran...zapravo,da li bi,da sam kupio conroe-based konfu,osjetio veliku razliku?mislim, i vise sam nego zadovoljan ovim,ali samo da mogu mirno spavati,pitam... hvala: hello2 :
|
osjetio bi razliku ali ne ogromnu :)
|
pa niš ne fali tvojoj konfi a da imaš conroa bila bi još bolja al ne tako puno
mirno možeš spavat |
al mozes komotno prodat taj proc i za dodatnih 500kn uzet najslabijeg conroe-a. i ja imam tu plocu i conroe (prema asusu) mora radit na toj ploci
|
ma izdržat će ti proc, pa kad budeš radio upgrade onda pikneš conroa neko boljeg
|
Citiraj:
|
ma lud si, ne mijenjaj ništa
|
Nemoj ništa mijenjati...Praktički uvijek bude tako, kupiš ono,dođe novo...Kad bi tako čekao stvari, nikada ne bi kupio ništa jer bi stalno čekao nešto ;)
|
Ma joj... velika greška... ja bi fino prodo konfu i kupio si Nitendo + futrolu za njega :D
Ma šalim se, konfa je mrak... : goood : ja bi... : nuts : |
Stroj ti je i vise nego dobar, ja imam nesto slicno i prezadovoljan sam i sumnjam da cu na Conroe tako skoro... razlog - jednostavno mi ne treba. Kad ce ti zatrebati nesto brze, Presler se odlicno clocka i 4 GHz bi trebao povuci :beer: Upiknes jos gigu RAM-a i imas odlicnu makinu. Vrhunac bi ti mogao biti da slozis 2 diska u RAID 0 za sistem, to daje odlican boost performansi pri butanju OS-a, otvaranju aplikacija, capturinga i slicno :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |