PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Band Of Brothers - nema slike! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4585)

eknez 07.05.2003. 06:55

Band Of Brothers - nema slike!

Dakle na trecem (od deset) CD-a nema slike nego samo "snijeg".
Ton je OK.
GSpot kaze da su instalirani svi codeci.
U cemo bi mogao biti problem?

Unaprijed zahvalan!

Lignja 08.05.2003. 08:02

vjerovatno je greska u kodiranju !

msvrtan 08.05.2003. 12:09

ucitaj film i odmah ga pauziraj...onda preskoci pol minute i radit ce ti..ja sam imao isti problem..a u kojem codecu je bio problem ne znam...frendu radi ok...

i u ovom slucaju ce ti se zbrejkati na 6 i 7 cd-u dva puta na svakom...

ali serija je zakon

widowmaker 10.05.2003. 16:23

Citiraj:

Originally posted by msvrtan

ali serija je zakon

je, nakon dosta vremena nekaj pošteno za pogledati:beer:

msvrtan 10.05.2003. 23:10

Citiraj:

Originally posted by widowmaker
je, nakon dosta vremena nekaj pošteno za pogledati:beer:
serija je ZAKON!!! 7 mi je najbolja iako mi se vise svidja 9-ta ali je malo "tuzna"...da nema nekih scena bilo bi mi najboljih sat vremena ikakvog filmskog materijala

marac 11.05.2003. 00:03

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
serija je ZAKON!!! 7 mi je najbolja iako mi se vise svidja 9-ta ali je malo "tuzna"...da nema nekih scena bilo bi mi najboljih sat vremena ikakvog filmskog materijala
Jel bi meni mogao to tko od vas snimit posto doma imam original dvd-e ali mi trenutno dvd player neradi pa ih nisam stigao pogledati! Dakle cijena da bude jedna piva + broj potrosenih cd-a¨!:beer:

greg SE 11.05.2003. 09:54

Citiraj:

Originally posted by marac
Jel bi meni mogao to tko od vas snimit posto doma imam original dvd-e ali mi trenutno dvd player neradi pa ih nisam stigao pogledati! Dakle cijena da bude jedna piva + broj potrosenih cd-a¨!:beer:
ma vidi sad.....ja tamo sprdam tipa da mi nesto snimi...svi skoce, napadaju za piratsvo i thread se brise.....
a ovdje moderator izvodi......
to da ima orinal dvd-e neka prica na pijaci babama s kupusom a ne ovdje

widowmaker 11.05.2003. 12:59

Citiraj:

Originally posted by greg SE
ma vidi sad.....ja tamo sprdam tipa da mi nesto snimi...svi skoce, napadaju za piratsvo i thread se brise.....

od kad je postao moderator ne zna kud sa lovom, besplatna cuga, klopa, i brdo eura svaki mjesec:D

horza 11.05.2003. 13:47

daj ne seri !

Citiraj:

Originally posted by greg SE

gle, mi svi znamo o čemu on priča i o čemu se radi. a PCE kao i svatko normalan se želi ograditi od bilo kakvog zakonskog gonjenja i zato moramo raditi sranja kakva radimo. daj se skoncentriraj... vidi se da nikada nisi imao problema s murjom, i da ti nikada nisu pokupili svu informatičku opremu kao dokazni materijal da bi ju podijelili među sobom i onda tebi prodavali CD-e koje si ti prethodno spržio. mislim ono... skuliraj se... ako je pravilo da se DivX smije spominjati samo u kontekstu home videa, onda je to tako. i dosta mlaćenja prazne slame ! to je tako i gotovo.

marac 11.05.2003. 14:05

Citiraj:

Originally posted by widowmaker
od kad je postao moderator ne zna kud sa lovom, besplatna cuga, klopa, i brdo eura svaki mjesec:D
Pa nije to zasgurno od mjesta moderatora!
Posto imam prirodnu urodjenu manu a ta je da sam lijep odlucio sam to unovciti te sam se poceo baviti poslom zvanim ZIGOLO!:D
U par tjedana zaradio sam dosta para tako da sad mogu trositi kolko me volja:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40.