![]() |
DFI Lanparty CFX3200-DR - Socket 939 nije mrtav
Pošto nitko nije otvorio temu,evo ja ću.Pošto planiram uzeti navedenu ploču,zanima me koliko su vam se kretale temp. chipseta? Jako dobar review!
|
Ja jednostavno ne vidim razloga zašto sad ulagati 1600+ kn u novu matičnu za socket 939. To se jednostavno ne isplati. Dobro, to je samo moje mišljenje.
Koji ti je glavni razlog kupovine ove ploče? |
Nemam matičnu!A kad bi prelazio na nešto drugo,ne isplati mi se.Moram mijenjati rame (1gb uccc i 1gb tccd),procesor i na kraju bih imao slabiji komp nego sad.A ne da mi se stalno nešto novo kupovati.Sredim si ovaj komp i gotovo
|
Uh, nije ti baš najzdravija kombinacija memorije (1gb+2x512)....zašto to ne prodaš i kupiš (ako već ne želiš ddr2) 2gb uccc-a? A ako misliš kupiti neku matičnu nađi si epoxicu sa nf4 ultra čipsetom za cca 700kn i miran si...nego gdje ti je onaj x2 koji ti je bio u sigu?
|
Naručio sam ga i kažu oni to je poslano,tek zovu oni mene i govore kako je došlo do zabune,nema ga više...
|
Ajoj...da...sad više nema x2 3800+ za kupit nigdje..ALI zato je tu naš vranoga :) koji ima x2 3800+ za cca 1100kn...pitaj ga jel ima još uvijek...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemam ja tolike potrebe,meni je i ovo dobro!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |