![]() |
Ubijanje Vremena.... :)
ste isprobali novi CM4??
inače nisam baš veliki ljubitelj takvih igara...više mi pašu strategije,pucačine i rpg-i ali....ovo me ugodno iznenadilo...pogotovo što se može "gledat" tekma...iako je iz PTIČJE prespektive... :( ne sječam se u zadnjih par godina koja me igra mogla držat po 3-4-5 sati u komadu...:D i tako već nekih skoro 2-3 tjedna.... :D kvragu nebi išo ni na poso...al moram....:D ko će plačat pive!!!!:beer: :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Re: Ubijanje Vremena.... :)
Citiraj:
|
Re: Re: Ubijanje Vremena.... :)
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Ubijanje Vremena.... :)
ak si iz zg-a da li bi se mogli naci na kavi kako bi izmjenili prazne i pune cd-e?
|
Re: Re: Re: Ubijanje Vremena.... :)
Citiraj:
|
Cim je plavusa, dat ce ona komp :D
btw, cm4 mi je katastrofa... neznam jel imam prespor komp ili sta, ali mi se predsezona loada 5 min, nakon svake tekme generira mi rezultate ostalih po 1 min... uzas... a da ne kazem kolko je nepregledan i tesko se snalazi.... meni je cm2 bio predobar :D |
Citiraj:
inače i tak mora bit jer CM4 ima veeeeliku bazu podataka....zato mu i treba tolko puno...... |
daj nam jos malo pricaj o toj kolegici
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW...kavica je prošla nadasve ugodno...;) većeras idemo na još jednu....MISLIM NA KAVU....:D sad je samo bed kaj moram počet sezonu ispočetka :D :beer: |
to je ime za babu :D
|
Visio sam puno i na CM2 (osvojio ligu prvaka sa Readingom, u 4. sezoni), CM3 (dosao do finala Svjetskog klupskog prvenstva sa Dinamom) i CM4 (nisam napravio jos nista :) )Uglavnom ne da mi se puno igrat CM4 jer fakat treba procesorska snaga. Ali mi je guba sto u igri ima mog kompica iz osnovne skole. Domagoj Skeja. Jos kada izadje i 5ica pa budu dvojica iz mog kvarta u igrici i barem jedan u repki (dobro za repku ce se malo strpit, ali ovaj drugi sigurno bude jednom u repki). A kvart mi je full mali, ima 6-7k stanovnika.
|
Citiraj:
|
sad je pitanje kako ces je ti "zvat" :D ja svoju zovem rea od andrea nekako dobro zvuci rea,rea... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bas dobro zvuci Rea! |
hvala nije lako bilo izmisliti :D, BSA ti svoju mozes zvati Katica :p
|
ma neeeeeeee!
zovi ju Keti mmmmmmmmmmm |
Keti...imas dara svida mi se :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Elven koji k.. kaj si ti iz Slobe?
Ja sam isto isao sa Skejom u osnovnu, od 5 do 8 u razredu smo istom bili, who d fuck are you :) |
počeli sa CM4 a sad otkrivamo nadimke naših cura,žena,punica:D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pas Mrki!
|
pas Binki na temu Garfielda :D
|
mačak Zveki, od milja Zvex.
|
Citiraj:
|
Od prvog do treceg velis.
Jesi se onda mozda preselio iz kvarta? Pada mi na pamet par osoba, ček koji si ti bio razred c,b ili a ? Ne da mi se misliti , daj identify yourself ,bar prek pm :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |