![]() |
koji odabrat...?
DVD ROM Drive, 16x 40x, LG, retail: 366.32kn
DVD ROM Drive, 16x 40x, PIONEER, slot-in: 463.16kn DVD ROM Drive, 16x 48x, SAMSUNG: 384.21kn koji od ova 3? pretpostavljam da ce najvise glasova biti za pioneer (on mi je za sada prvi na umu), ali me zanimaju i LG i Samsung. Necu ja toliko intenzivno gledat DVD-e, koliko ih mislim ripat. Znaci, najbitniji je "ripping". Sto se tice CD-a, sve standardno: (znaci nikakva masovna kopiranja, samo ucitavanje pokoje igrice, itd.) |
Re: koji odabrat...?
Citiraj:
|
pajonir
|
Pioneer oldvej!:)
|
Pioniri maleni, mi smo vojska...:D :D
Svakako Pionir! |
Citiraj:
Uze mi slova sa tipkovnice :D Moj glas za pajonir :D :beer: |
PIONEER, Samsung ima solidne preformanse, ali ima problema sa pojedinim RW medijima i onima malo izgrebanima.
|
Pioneer, iako ni Toshiba nije uopće loš izbor. Pioneer DVD-ROM čita DVD-R/RW 2x CLV, dok Toshiba čita 2x CAV (3.9x prosjek). ne znam jesu li na novom Pioneeru ubrzali stvari što se tiče R(W) medija.
|
whow. ok, onda je odluceno...pioneer. ma to sam i mislio. :) jest da ovi sa hr.mag.bug i hr.comp.hardver nisu bas bili slozni u pioneeru, neki govore toshiba, neki samsung, neki aopen (!?!?), ali ja cu eto uzet pioneera.
hvala svima! evo vam svima po JEDNO (ipak nije vikend :D :D ) pivo: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
AOpen za svoje DVD-ROMove koristi Pioneerove (i jos neki).
Toshiba ima po kvaliteti najblize DVD-ROMove Pioneeru, ali Pioneer je ipak malke bolji, pogotovo u rippingu. Samsung, LG, Creative i ostali nisu se previse proslavili kod zahtjevne publike po pitanju DVD-ROMova. |
Re: koji odabrat...?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da je hgspot postao uvoznik,distributer ili tak nes za pioneer u hrvatskoj...
ne kuzim se u te nazive.. nisam ziher kaj koji tocno znaci... |
Citiraj:
brij;) |
Joj, moja greška.
Ovlašteni dobavljač! |
Citiraj:
Zasto se toliko energicno bojis svojih gresaka da ih moras skrivati?:rolleyes: |
Ma, nebojim se svojih grešaka, no zbrisao sam post da bezveze ne stoji jer je pogrešan, a ionako sam ga ispravio u novom postu.Malo mi je glupo kak nekad pogriješim, bezveze, jednostavno pustim mozak na pašu!:D Evo pive!:beer: :beer:
|
na greskama se uci
ak te to kaj tjesi |
Joj to mi je mama pričala kad sam bio mali.Kad je kuhala kavu ja sam stalno htio stavit ruke na zagrijanu ploču, a kad sam stavio, nikad više.Od tad mama kuha avu na miru!:D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
od tad samo mama kuha kavu....:D |
Ma nije, kuham je i ja kad stignem, al nemam vremena!:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |