![]() |
Stvarno nisam vise pametan :D
Evo sada dolazi 7950GT, bas kada sam se spremao kupiti 7900GT sa 512MB. Dajte mi recite dali da cekam 7950GT ili da kupim 7900GT. Dali je moguce snizenje cijena ?
|
Citiraj:
|
Ono vise fakat neznam. Od kada pratim taj hardware sve mi mami sline na usta. I onda kada vidis nesto super splasne veselje i sad si bas slozim i novce i sve i onda ovi nesto novo predstave. Covjece nemozes vjerovat
|
7900GT će ti sigurno pasti cijena.
|
Pa znam da ce pasti, ali ja pitam dali mi se isplati sada kupiti tu graficku ili kasnije. Jer mi je komp offline, jer mi je zgorila graficka.
|
Na tvom mjestu baš nebih čekao 7950...tko zna kad će kod nas doći...i tko zna koliko će koštati...dok će cijene od 7900, kako je Zvijerko rekao, padati...pa ako imaš novaca kupi ju sada...pitanje je kada i koliko će to cijene 7900 pasti...
|
ne isplati se čekat minorne su razlike
|
Jer mislim kupiti onu od gainwarda 512MB, a znate i sami da te graficke bas ne prate snizavanje cijena ko ostale graficke.
|
ma je... kupi 7900GT i miran si neko vrijeme
|
Onda ju kupujem. Sutra narucujem ima jos tko kakvu ideju ??
|
Znas kako to ide sa cekanjem, uvijek ce izaci nesto novo i tako mozes cekati zauvijek. Komp se kupuje kad imas novaca, kad ti treba i sl. Naravno postoje rijetki izuzeci, kad se ocekuje predstavljanje neke doista nove tehnologije, onda se isplati malo pricekati. Kad kazem malo to je mjesec, dva.
Dobar primjer ti je bio sa predstavljanjem Intelovog Conroe, ocekivalo se snizenje Athlona i doista je tako bilo. Za grafe ako bas hoces nesto cekati, onda je to DX10, ali ja nebih na tvom mjestu. Dok DX10 zazivi i dodju igre za njega ti ces se lijepo naigrati na ovoj 7900. |
u kupovanju komponenta nema budocnosti samo sadasnjost i tako se i kupuje, ionako ce za par tjedna izac opet nesto novo bas kad ces docekat 7950gt...
kupi 7900gt malo oc i rezultati ce bit isti/bolji |
eto, tak ti je to nekako....
|
Kao što su svi ostali rekli, nemoj čekat. Kad imaš novce kupuj i mir :)
|
Citiraj:
ova je dobra :clap: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |