![]() |
3 pin konektor-žice
Imam jedan 3 pinski konektor koji je igrom slučaja osta samo na crnoj i žutoj žici i imam neki mali 40mm vent bez konektora sa žutom,crvenom i crnom žicom(ima temp kontrolu) i sad živim u nadi da je crvena samo za tu temp kontrolu i da mi nije važna...Onda ako spojim crnu s konektora i crnu iz venta te isto tako žutu i žutu i spojim na matičnu oće to radit bez bijelog dima?Prosvjetlite me : cheers2
|
Zuta je za kontrolu okretaja, crvena i crna je za struju....
|
pas mater....nista onda hvala..
|
np :D
|
Pa što nije da nije važna boja žice? Mislim, sve su te žice u suštini iste...
Tako da, mislim da može spojiti. Nek doda još jednu žicu koja će mu služit kao crvena (znači 12V) ili neka tu žutu stavi na mjesto crvene i imat će vent barem struju (a pitanje je da li će vent radit ako ne prima od senzora temp. pošto je reko da je temp. controlled). Što ne? :D Ako pravilno pospaja žice, malo izolir trake i trebalo bi delat... P.S. A možda i mene ne bi trebao slušat, ja sam ubio ploču sa ventilatorom...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa na to sam i mislio...
Bladerunner, nije sve izgubljeno...:) |
Crvena +, crna -. Žuta je plus ali se preko nje gleda brzina okretaja ventilatora.
|
kak si ubio ploču ventilatorom ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam doma 4 takva, svi delaju na 5,7 i 12V, osim tog jednog koji je i napravio sranje jer neće na 7V šljakat... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |