![]() |
Procjena konfiguracije, molim
Odlucio sam se za nadogradnju
Stari PC: MBO: Asus A8V Deluxe CPU: AMD Athlon 64 3800+ (Venice) GPU: GeCube X800PRO (16 Pixel Pipelines) HDD: Western Digital 80GB S-ATA 1.5GB/s LITE-ON COMBO CD-RW DVD-ROM SAMSUNG CD-ROM 52x POWER: Tagan 530W 2Force Planirana nadogradnja: MBO: DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D (1100 kn) CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ (1500 kn) GPU: GeCube X1900GT (1600 kn) HDD: SEAGATE Barracuda 160GB NCQ S-ATAII 3.0GB/s Uzet cu jos DVD przilicu Dual Layer i jedan COMBO Napajanje ostaje isto Najbitnije mi je vase misljenje o prve tri komponente, ostalo ne planiram tako skoro. Zelio bi da ostane ispod 4300-4400 kn za prve tri komponente. Jos jedno pitanje, koj vrag predstavlja ovaj NCQ u praksi, kolko je to brze? Unaprijed hvala |
Dobar izbor. Moze jedno pitanje. Gdje si uspio naci taj seagate. meni treba drugi za raid, ali nikako nemogu naci. Inace bilo je testiranje barica sa raptorima. Omoguceni NCQ i barica je pobjedivala u nekim testovima. Taj NCQ ti je ustvari digitalno pronalazenje podataka. Znaci kada ti treba neki podatak onda racunalo odmah preracuna najblizi put do tog podatka i onda krene glava najbrzim i najblizim putem i tako se dobiva na brzini
|
hgspot
|
eh zaboravio navest RAM: 1GB
Jel to dovoljno? Vidim svi sad imate po 2GB Kolko se isplati? |
Citiraj:
enivej @ autor...nema potrebe za 2 teme ili?;) kao 2. kolko love...shodno s time imas pravila..procitaj ih...mog bi rec sto imas itd...i ncq nema skoro nikakvog vidljivog utjecaja na rad... edit: evo ja sad imam 1 gigu u kompu...osijetim...al opet nije tak opako;) ak mos priusti si...e da zaboravih...s 939???hm nekako mi je neisplativo u danasnjici |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |