![]() |
Ima netko strica u Njemačkoj?
|
uf....
u tom ducanu je sve jeftinjava, grafe 400kn jestinije nego kod nas... : nuts : |
AUUUUUUUUUUUU!!!:eek: :eek:
Kolk su grafe jeftinije!: nuts : : nuts : : nuts : |
Nisam siguran dostavljaju li za RH, jer mi njemački ne ide baš najbolje, ali možeš se regat kao mušterija i za Hrvatsku, pa probaj naručit, jedino je pitanje koliko se to isplati nakon što platiš dostavu (tj. ako uopće dostavljaju u RH).
|
Dostava u EU inozemstvo je putem DHL-a i košta 35 Eura i traje 4 dana. Za ostale zemlje treba kontaktirati s njima.
|
Citiraj:
|
Kad se odbije njihov porez i da mi netko donese X2 3800+ izašao bi 700kn
|
dobre su cifre nema što ;)
E6300 170 eura E6600 307 eura OT: (moram) LOL DFI LanParty DAGF (NF4 Infinity) :D http://www.mindfactory.de/cgi-bin/Mi...099?pid=idealo |
omg koje cjene da mogu od tamo dofurati komp conroe bi sutra bio kod mene .
|
Ovi imaju cijene ko Bosna u odnosu na nas :D
LOL! Sad se sjetih da moj djed ima brata u Munchenu :) |
Citiraj:
a isto tako te nece doc puno jeftinije ak ti posalje ovak...enivej mogu ti ja nabavit i poslat putem frendova s kojima trgujem |
u hebote dosta jeftinje, moram brzo starog zvrcnut. ;D
hmm to kad mi bude trebao conroe ;D, fala na linku... edit: di mogu vidit koji gradovi sve imaju?tj njihove trgovine? |
pošto je u Hrvatskoj nestalo 3800+ X2, a meni je pun k čekanja moga bi iskoristit svoju njemačku vezu:)
Naime iman neke prijatelje koji su gori, a njihov otac dolazi sad na odmor u Hrvatsku ( 1.9. ) mislim... E sad me zanima ( pošto se nikad nisan bavija tim sranjima ) jel ona gori cijena konačna il ima nekih poreza i ko zna kojih sranja? Jer ono ne bi tija ljudima reć da mi donesi i onda kad mi donesu da neman para:fuming: Uglavnon to bi nosija jedan čovik, dakle poštarine, carine i ostalih sranja nema, zanima me samo Njemačka cijena :) |
Njemačka cijena ti je 116€, barem u toj trgovini, s tim da to uključuje njihov porez (18%) koji možeš dobiti natrag, pa te u najboljem slučaju dođe ispod 100€
|
Citiraj:
Sad mi je palo napamet da bi moga uzet AMD Athlon64 X2 4400+ 2x2200MHz 2x1024kB Box 89Watt E6-Stepping 212 €. To je oko 1550 kn, al kad makneš porez došlo bi 200-ak kn manje... Sra*e je jedino ako se šta zakomplicirala to šta ja neman te pare:argue: Tj. neman više od 1300-1400 jedva Eh je*en ti čovika...uvik teži višem, jačem, boljem: bonker : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |