![]() |
Ploca+grafa do 1400kn
Zanima me najoptimalnije rjesenje za plocu na koju ce ici athlon64 s.939 i ddr mema. Ploca mora imati nf4 chipset.
Konfiguracija bi imala mali naglasak na igre, znaci bitnije mi je da graficka bude dobra. Unaprijed hvala! |
Albatron K8NF4X (417 kn - Ve-mil) i Gainward Bliss 7600GS (926 kn - Ve-mil) ili PowerColor X1600XT (1.040 kn - Ve-mil)...bi ti tak nekaj odgovaralo?
EDIT: Citiraj:
Šalu na stranu, čovek nije navel dal sve treba biti iz jednog ili iz više dućana, pa se poklopilo. Uglavnom, nek kupi di mu najbolje odgovara i di bu najjeftinije prešel. |
Citiraj:
CLUB 3D ATI RADEON X1600XT --- 866,47 kn @ Links (htio sam predloziti i Safirku iz Linksa za 950kn, ali je poskupila za 13% : nono : ) EDIT: SAPPHIRE ATI Radeon X1600 XT LR --- 952,00 kn @HGšrot |
Mislio sam prvenstveno, ako se moze u Linksu sve uzeti je suradjujem s njima preko firme...
A zanima me sto se tice ove ploce alba something...: jel valja to, nisam ju ugradjivao do sada nigdje..i jos neka ponuda za plocu ako moze.. A graficka: jel bolja ova gainwardica od x1600xt club? |
Ploča ti je ista ko i sve ostale NF4 ploče. Brza i topla, sa dobrim OC-em...
A Gainwardica je zakon grafa, malo ju poteraš sa OC-em i da vidiš kako leti... |
malo cu jos danas prozujat po nekim bentchevima pa budem vidio...
Hvala vam svima na savjetima! |
A sto mislite o ovoj ploci: gigabyte k8nf-9
Radije bih dao jos koju kunu vise ako je ploca bolja...? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |