PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Aida32 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4529)

Black Dragon 02.05.2003. 02:20

Aida32

Eto netko je bio tražio neki software koji je kao SiSoft Sandra i da je bolji i da je besplatan pa se netko javio sa PCWizzardon (od ekipe koja radi cpuz). U zadnjem BUGu su na CD smjestili AIDAu32 u posljednjoj verziji i kako da kažem, program je mila majka za detekciju hardwarea i softwera. Nema nikakve bencheve (osim za memoriju) a to nije niti bitno već je bitna detekcija i to radi mrak. Recimo nigdje u Widowsima ili BIOSu (uvjetno rećeno) ne piše koja je matična ploča, e ovaj program i to zna, tko ju je proizveo, model, ... zna povaditi serijske brojeve za Adobe programe, Windowse, sve o grafičkoj, CPUu, ima direktno linkove za svaki iole poznati hardware koji nađe u vašem PCu, ... predlažem da se staviu Download rubriku PC eksperta. I BTW program će se sam instalirati na hrvatskom ukoliko vam je default tastatura HR:D
Ljubav na prvi pogled (ako nešto takvo postoji prema softwareu:D ):beer:
http://www.aida32.hu/aida-download.php?bit=32

Veky 02.05.2003. 05:04

AIDA32 je ok ali nekako mi je Sandra bolja. :beer:

marac 02.05.2003. 14:03

Citiraj:

Originally posted by v3ky
AIDA32 je ok ali nekako mi je Sandra bolja. :beer:
Ma kakva Sandra pokraj Aide32:beer:

Srky 02.05.2003. 16:50

Meni je isto AIDA32 mrak, pokaze sve do detalja u kompu.

CyberLord 02.05.2003. 20:09

OK, svi se slažemo i kaj sad. Oćemo spalit sandru na lomači?:beer:

STRMX 02.05.2003. 21:15

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
OK, svi se slažemo i kaj sad. Oćemo spalit sandru na lomači?:beer:
ma necemo jos:D

TDK 02.05.2003. 23:39

jako detaljan i oregledan, mene je takodjer osvojio
meni se svidja sto detektira jel Tbred A ili B

matijas 03.05.2003. 00:21

Ok program, iako ne svidja mi se ova fora sa instaliranjem Hrv. jezika, trebalo mi je par minuta da ga stavim na Eng. i konacno se snadjem u programu...

Veky 03.05.2003. 12:46

Citiraj:

Originally posted by matijas
Ok program, iako ne svidja mi se ova fora sa instaliranjem Hrv. jezika, trebalo mi je par minuta da ga stavim na Eng. i konacno se snadjem u programu...
Haha, meni isto. Mrzim programe na hrvatskom. :rambo:

LordNitro 03.05.2003. 16:49

Ja sam mislio da se radi o Aidi iz unreala 2!:D
Sandra mi je nekako prirasla srcu,pa ću je nastavit koristit, iako je Aida32 super!

CyberLord 03.05.2003. 17:03

Citiraj:

Originally posted by v3ky
Haha, meni isto. Mrzim programe na hrvatskom. :rambo:
Tako je. Radio je na XPu na hrv. (uz dužno poštovanje rodnom jeziku), ali je to totalno sranje. Njihova upravljačka ploča - Control Panel ili svojstva - Properties i sl. To je najbolje za djecu koja ne znaju engleski :D :D :D :beer: , a ne za I33t h4x0re poput nas.

LordNitro 03.05.2003. 17:05

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Tako je. Radio je na XPu na hrv. (uz dužno poštovanje rodnom jeziku), ali je to totalno sranje. Njihova upravljačka ploča - Control Panel ili svojstva - Properties i sl. To je najbolje za djecu koja ne znaju engleski :D :D :D :beer: , a ne za I33t h4x0re poput nas.
Tako je!Triput hura za CyberLorda!hura,hura,hura!

LordNitro 03.05.2003. 17:07

Isto tako u hrvatskom wordu paste - zaljepi.Mislim to je prijevod no nismo li se svi navikli na copy - paste nego na kopiraj- zaljepi.Ima još puno takvih bisera, mogo bi ih pisat cijelu noć!:D

Black Dragon 03.05.2003. 17:11

Najbolji hrvatski prijevod iz Photoshopa (mislim da je bio 4.0 i to je kao mislim bio i prvi potpuno HR program), poruka je glasila nešto u stilu:

"Ne mogu primjeniti brata blizanca jer područje preslike ne odgovara prozirnici koju ste izabrali":confused:

Uglvnom trebalo mi je poprilično mozganja da ustanovim da sam šta sam zeznuo. Bilo je di je dobar stari ingliš veržn pa da se radi kao čovjek. Probao sam poslije i sa Officom 2000 i ne ide, pa ljudi videorekorder je videorekorder i nikada neće biti slikopisać koliko god se netko to trudio. Nemam ja niš protiv tih prevoda ali ljudi manite se čoravog posla, engleski je latinski 21 stoljeća i nemojte zbunjivati ljude:beer:

LordNitro 03.05.2003. 17:13

tako je !:beer: :beer: :beer: :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:45.