![]() |
Asus i Core 2 Duo unlock BIOS
Asus će na P5B i vjerojatno na P5W DH omogućiti unlock za množitelj na C2D:
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822 |
He...he....jako lijepa vijest :D
|
Samo na asusu ili kasnije i na ostalim plocama?
dobra stvar :D |
Na P5B i P5W DH....samo Asus...a nije lose ni spomenuti kako su sa novim biosom fsb natjerali na 532mhz!!! 100% OC :)
|
@Baterija
Usput je bio spomenut i Gigabyte, ali za Asus je sigurno. EDIT: Zapravo Asus i Gigabyte us nedavno sklopili joint venture, spojila se Asus divizija za MB i graf. kartice sa Gigabyteom gdje Gigabyte ima 51% udjela tako da niš novog |
Ajde super onda bi bilo dobro sada sačekat da ovo izađe pa da vidimo na kojim će pločama sve to bit podržano
|
Citiraj:
|
Mozda nakon ovog uleti i kakva Gigabyte-ica u moj komp sto prije nisam mogao zamislit :D
|
hehehe kao što sam rekao treba uzet asusa P5B jer to je po meni odlična ploča a i kao što sam rekao sa sljedećim biosom će doći poboljšanja da ploča ide u nebesa:D
|
P5B je ploča do jaja za OC :)
bravo ASUS :) |
jel ovo vrijedi samo za P5B deluxe ili i za P5B običnu verziju?
|
evo nesto o oc intela , i dalje igre i trikovi intela
h**p://www.legitreviews.com/article/380/1/ |
meni u srijedu stiže P5B deluxe pa ćemo vidjet koliko ploča ide s tim biosom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
došlo danas u msan,pa sam preko jedne firme u osijeku naručio...usput sam uzeo e6300(sasvim dovoljno) i 2x1gb kingmax 667(nek radi na 900mhz meni sasvim dost) |
ima asus p5b i u linksu. obična i deluxe
zanima me samo da li se obična verzija puno razlikuje od deluxe po clockabilnosti? zna li itko? |
Citiraj:
|
Citiraj:
sastavljam malo jaču konfu za susjeda koju ću za svoj gušt istestirati prije nego mu ju dam :D , vidim da mi jedino na toj običnoj p5b fali firewire, hlađenje ću mu i onak stavit neko bolje, ak se dobro clocka onda je to pravi best buy |
a što se tiče klokanja ovak neznam al znat ću u srijedu :D,kad ti uzimaš taj komp?
|
Citiraj:
nagovorit ću frenda da mi ostvai konfu na dan dva kad ju složim, ''da provjerim jel to radi ok'' :D |
Jedl dobio ko tu P5B da kaže ako je unlockan množitelj. Meni nažalost tek sutra dolazi delux/WiFi verzija
|
da ja sam dobio,može se spuštat prema dolje samo...tko zna možda s novim bisom i omoguće prema gore:D
|
Ne znam di je Lihto, al ja sam juče bio kod njega i ne ide, samo 6 i 7, hm...
EDIT: Lihto, khm... :D |
@domy_os, fin sig, onak ilustrativan a ne prevelik :)
|
Hvala, samo moram malo povećat font, presitan je. Nećemo u OT. :)
|
Negdje sam čitao (ne sjećam se točno gdje) da se na nekim procesorima može i gore i dolje, a na nekima samo gore. Sve ovisi tko ima kakve sreće :) (ne govorim o x seriji, već e)
|
evo da ne otvaram novu temu, u zadnji sam čas odustao od msi ploče, jel mi neko može reč dali da uzmem p5b ili gigabyte ds4, ovo mi je dosta hitno jer sam bez kompa a brat će mi ispalit stalnio sam za njegovim...
|
Citiraj:
1.bolje se kloka 2.veća kompatibilnost sa memorijama 3.bolji i kvalitetniji bios 4.možeš mjenjat množitelj procesora 5.daleko bolji support |
Citiraj:
Citiraj:
da se prezivit i bez mjenjanja mnozitelja a sve navedeno ne opravdava 500kn razlike |
Citiraj:
evo ti cijena http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.306.152 a gigabyte u ve-milu MB Gigabyte 965P-DS4, s775, i965, DDR II, SATA II RAID, FW, GLAN 1.220,09kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |