![]() |
Program za snimanje s TV kartice
Imam Terratec Cinergy 400 i za gledanje koristim DSCaler 4.1.15. Zanima me s čime mi je najbolje snimati i uz koji codec?
|
WinDVR nemam problema i sasvim zadovoljan ... mislim dosta ćesto i snimam uz pomoć Pinnacle Studio :) ali to kada prebacujem VHS preko antenskog ulaza na TV tunneru ... a sada koji codec i kako e to ovisi o ostatku kompa ... brz proc i puno RAMa, HW MPEG2 na tunneru ? ... ko će ga znat nisi napisao ... uglavnm WinDVR 3.0 (vidi link prije) ima moju preporuku ...
|
Ma taj WinDVR će me uništit. BogIsus ga ne bi natjerao da pri podizanju učita listu kanala, a pogotovo da ga uspijem isprogramirat i ostavit, pa da upali snimanje sam.
Znam da treba isključit Automatsko vrijeme i instalirat najnoviju verziju WinDVR-a. I onda mi je programiranje radilo 2 puta, pa kasnije opet ništa. Ne mo'š ga natjerat više nikako. Inače je program odličan, ali ovo... |
meni isto ne valja sad koristim power VCR 2 i dobar mi je
|
Citiraj:
|
Šta je najgore, radio mi je kako treba. 1 put. Kasnije kad sam ga probao koristit, opet za***************ava.
Probao sam ono s Tajm zoun još ranije. Radilo jednom i sad opet ne?! Komedija. Isto tako, neće ni da mi prihvati custom file length za preko 4GB. |
kaj se tiche programa .. meni svaki put podigne listu programa ..
.. kad je nasel programe svakoga sam jos rucno podesil i dodal .. i tak mi je ostalo .. .. ali naravno .. to mi je tek iz treceg pokusaja uspelo .. mali OT : u kojem formatu je pomocu WinDVR-a najbolje snimati ... tj .. da je ljepo gledljivo na tv-u ... a da opet snimljeni fajl nema gigu i pol .. ak kuzite kaj mislim .. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma meni je uredno našao sve programe koje može. Inače, u "ril tajmu" radi odlično, ali ove "skeđul" stvari ni slučajno.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |