![]() |
USB link kabl
Da li netko koristi USB link kabl?
Zanima me prije kupovine istog (pala im je cijena za 40%) da li kabl ima na sebi štogot elektronike u kakvoj kutijici (jer sam vidio takvog ali i bez toga)? Da li isti radi probleme između različitih OSova (Me, 2k i XP)? I iskustva u realnoj brzini prijenosa podataka! :rolleyes: |
Nema USB LapLink kablova bez elektronike (one kvrge po sredini). Koristim ih radi toga je SONY VAIO Notebooci, oni ultra slim (15 mm i 10,5" ekranima:D ) imaju na sebi USB, FireWare, IR i to je to. CD je skup kao kuga, a jeftiniji floppy je nekih 180€ :fuming: Uglavnom imam ih nekoliko vani po nekim firmama pa mi kablovi za to trebaju (instalacije, backupovi, ... da ne vadim diskove i stavljam ih na adaptere 2,5 na 3,5" diskove, a ljudima se ne nanašaju externi CDRWei). Ja sam te kablove uzeo kada su bili nekih 400 kn (Maxxtro UAU211 (USB 1.1). Nije ti to pretjerana brzina ali da posluži. USB 2.0 LapLink je neograničeno brži ali je i skuplji i treba imati USB 2.0 ulaz. Uglavnom uzmi kabl koji je renomiraniji radi podrške (softwarske). Recimo Maxxtro dobro radi samo se nekada zna izgubiti pod XP <-> 98 komunikaciji. Dakle svaki kabl u pravilu ima svoj software koji s njime radi i na to treba paziti i bez greške se šaraju windows OS verzije.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |