![]() |
Popratna pojava filtriranja prostota...
Napišem "upotri j e b i" (vjerojatno gramatički nepravilno :beer: ) a forum prihvati kao upotri******i
: lol2 : |
mene isto to malo smeta, ali neka makar se navikavam koristiti druge rijeci da opisem svoju frustraciju.: goood :
|
***************e ga rijec upotri***************i. : evil :
|
upotri.j.ebi. Trebalo bi se malo poigrati s listom izuzetaka, ha?
edit: sad mi je nešto palo na pamet - upotrebi - kad pišeš ekavski nema problema. LOLčina. |
Jer se ne spominje jeb.
Sve to moze napisati, ali na malo drugaciji nacin. No, neda mi se tako tipkati vec stavim Y. Naravno, ne koristim to u svrhu vrijedjanja, vec kao izraz. :) Upotrijebiti, najebati... :) |
aupickumaterinu :D
Meni nejde uopče na živce :D |
kak to izbjech?? nejde ubacivanjem suvisnih tagova za bold : hitthewa
edit: taj vas dio texta se ni neda kopirat??? :confused: |
Da napomenem jos. Ne smeta me cenzura, ajde dobro, ali ta tri slova ono pretvori u 15 zvjezdica i nagrdjuje cijeli post.
|
Jebemu... Zašt je to tak? :D
|
***************emu?
|
Citiraj:
e, al fakat jesi. zlatom piši, govnom zapečati. i kaj da ti sad radim? al fakat kaj? znam! žuti! žuti si pobral! to ti znači da buš sljedećih tjedan-dva dvostruko bolje moral pazit kaj pričaš :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako je, ja sam samo simulirao kako i ako koristim rijeci sa je.b, ne koristim ih u zloj namjeri niti da ikoga uvrijedim,
a takvu istu mi pretvori u 15 zvjezdica. :) |
Teško je napraviti da forum uspije sakriti sve prostote.
Mjenja samo one najčešće gdje se koristi j.e.b Ali mislim da treba još dosta riječi unjeti kao naprimjer fukati, pizda, i da ne nabrajam dalje. Ali ako moderatore zanima mogu im napraviti poveći spisak uvredljivih izraza. E sad neznam kako forum radi i da li je moguće, da se automatski zbraja svaka takva riječ i da nakon primjerice 10 takvih riječi dobije žuti. |
Nebi imalo smisla, lista je poveca. Zasto?
(ovo nadalje koristim samo kao primjer, nema apsolutno nikakvog uvredljivog znacenja) Ako netko meni kaze "odi u kurac", apsolutno mi je isto ako mi kaze "odi u qrac, ili odi u pimpek". Ima mi istu tezinu kao i ova prva, i dobio bi jednake sankcije kao i za prvi izraz. Sto znaci da bi i pimpek trebalo cenzurirati. Naravno ne, dovoljna je ova osnovna cenzura, ali mislim da bi samo trebalo smanjiti ove zvjezdice na 3kom. Jeli to izvedivo |
Po meni bi bila neka logika koliko slova cenzurira toliko zvjezdica ili max 5.
|
Uh sa krivim interpretacijama imena imao sam problema u firmi,gdje je jednostavno komunikacija između jednog zaposlenika i vanjskog suradnika nije išla jer se vanjski zvao Dick, a antispam ga je uredno ubijao.:)
|
Eto, majka priroda i IT ga nisu voljeli. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |