![]() |
OPREZ SMIJEH!!
Klikni me!
Za nevjerovat kakvih sve ljudi ima. |
omg, takvi voze našim ulicama...
EDIT: Fleks jesi to ti? :D |
:D Iss...
Kad smo već na forum.hr evo još jednog bisera... Ima veze s hardwareom...: roller : http://www.forum.hr/showthread.php?t=159081 |
Citiraj:
Neznam, moj je stav da ni jedno pitanje nije glupo, a i nisu se svi ko klinci probali vozikati s starcima u autu, ja sam npr. prvi put sjeo za upravljac u autoskoli isto. |
3 dan vozi pa kaze da nezna kako tocno ide ali kada sjedne u auto sve ce automatski: roller : : roller :
|
Nije to nista cudno, neki nisu sjeli za volan niti su se ista raspitivali oko nacina voznje do svoje 18godine, odnosno polaganja vozackoga.
Eto, ta tema je cisti razlog zasto vise nisam stalni clan forum.hr-a. |
Umrp sam od smijeha... Mislio sam da dijeca pričaju sa roditeljima ili se konzultiraju sa instruktorom, ili pričaju sa frendovima...
Ili igraju stari Test Drive :D |
Citiraj:
|
ma rekao je da nezna opisati tocno postupak paljenja, ali kada sjedne u auto onda to radi automatski, vozi 3 dana pa mu je automatski: bonker :
|
Meni je nakon drugog dana bilo automatski sve, jedino kaj me ovaj morao podsjecati je na svjetla!
|
"Kod benzinca das naredbu casniku Data da te odveze do zeljenog kvadranta. Nakon toga ti auto preskoci u hiperprostor i cuje se poznata mizika."
hahahaahahah LOLČINA do jaja : roller : |
... omg rofl.....ROFL : goood :: goood :
|
Citiraj:
Citiraj:
Što reći...legenda... |
Citiraj:
očekivao sma da je svima jasan da je princip apsolutno jedak, bio diezlaš benzinac ili na nukelarno gorvio.... |
Citiraj:
Citiraj:
|
jadni sub : lol2 :
|
Ovo je čisti debilizam. Mislim stvarno. Možda je na nekim drogama pa mu neke stvari nisu jasne. A mogao je starce zamoliti da se malo provoza s njima i da mu pokažu neke stvari ako mu već autoškola ne može pomoći.
A tek ovaj koji bi se seksao s kompjutorom. Bolesno. Neznam čemu mu služe ruke. :D Ja sam staromodan, pa mi se više sviđaju ženske. Da ne moram baš sve sam obaviti. :D Neznam zakaj uopće trošim vrijeme čitajući takve gluposti. |
Citiraj:
Liku bilo dosadno, pa šta će, nego ići pisati gluposti po forumu... Mislim... Valjda se šalio, jer ako nije... : wtf : Ajde barem je smiješno :D |
bolesni likovi do yaya, ne mogu vjerovat za ovog sto konfu prca, a ovaj sa benzincom je stvarno prokuho... :D
|
prca lik hebeni komp i subwoofer...roflmao
doista...zasto mu je Bog dao ruke. P |
hahaha...za krepat :D
ali ja volim (ponekad) čitat gluposti...zato i idem na forum.hr : roller : |
Citiraj:
|
Najbolji rezultati bi bili da ga taj lik gurne u utičnicu i neka uživa.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakvih ljudi sve ima : lol2 :
|
Da čovjek ne vjeruje i da vidi ne bi vjerovo!: roller : : roller : : roller : : roller :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |