![]() |
Koliki vam je IQ?
|
davno to rješavah, 168.
|
139, barem tako kaže...
|
157 kaze...
Ja kazem nemoguce. Nisam gluplji od rendule :D |
manji od broja cipele :D
|
Citiraj:
|
137 - u 7 ujutro, i bez back tipke.
EDIT: Uostalom ispit je koliko/toliko relevantan samo prvi puta. Nažalost pitanja ostaju uvijek ista, pa ga je moguće naučit. Malo teža glupost... |
Sjećam se da sam prvi put to rješavao pred par godina i bio mi je oko 120. Sumnjam da se kaj promijenilo. A i test je isti tak da nebi bilo fer da još jednom rješavam.
EDIT: Evo riješil test i sad mi je IQ 132. Smatram da je to neki prosjek. Sam u pravu? Koliko uopće treba da bude iznad prosjeka? |
Riješio sam: 141.
|
Citiraj:
|
1 privitaka
|
kaže oko 102,ali nemoguće da sam tak glup...
Tomo ovaj tvoj je zakon fali mi možda 3-4 komada da ga popunim... |
Citiraj:
|
kak vam se da to rješavat: suicide
|
haha lol ja ono bezveze stavljo slova i brojeve i izbaci mi 99
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img206.imageshack.us/my.php?i...ntitledac5.jpg :beer: |
Citiraj:
p.s.: Samo si mogao maknut rjesenja :) |
LOL 4 slova za cijele recenice ;)
ako tako mos komunicirat, stane 10 poruka u 1 SMS i usparas na racunu. pa neka netko kaze da se znanje ne isplati ha ha ha |
Citiraj:
Ja isto prvi put 141.Drugi 138:smoke: Otupavio sam od narodne i poker automata:D |
Znači prosjek je oko 100? Kak sam pametan. :D
Ma to je sve tak. Ne mora značiti da je netko inteligentan i pametan premda je dosta puta to vezano. |
Meni kaze 117
|
Citiraj:
|
Alo ljudi,spustite se na zemlju,kaj vam je?
"A normal intelligence quotient (IQ) ranges from 85 to 115 (According to the Stanford-Binet scale). Only approximately 1% of the people in the world have an IQ of 135 or over" Ovdje je svaki drugi Einstein :rolleyes: U svakom slucaju ovaj test nije mjerodavan. Kad smo vec kod toga,rijesavao sam to prije 2 godine,imao sam 131 a bratic 137,zvali su i mene i njega iz zagreba ako postoji interes za daljne "testove"?! Zovu svih koji prijedu granicu od 130. Ovdje dobijem i 200 ako ocu,ali treba to rijesit u zadanom vremenu!Vrijeme je ogromni faktor |
144 kaze... ja bas nebi reko al ajd
|
Moja draga majčica je isla na službeno testiranje,148 je imala,to je granica za ulazak u mensu..i otkad je u mensi ima pun ********************c love,jahtu i avion,preludo...WEEEEEEEEEEEEEEEEEE,bum
|
111, ali imam 14 godina pa se dodaje+40 (zbog godina) da bi se znao moj točan IQ...znači...141...
|
Citiraj:
|
treba se otic na pravi mensa tets...inace iq test NISTA ne znaci kolko si pametan...neg kolko brzo kopcas...eod...inace mene je sam rendula nadmasio...a ja sam radio bas pravi...;) onaj za 70 cuna
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |