![]() |
350W Fortron ili Chieftec Delta?
Dvojba je u naslovu. Kolko vidim u Ve-Milu imaju Fortrona za 210 kn, a Chieftec je najjeftiniji u Linksu za 255kn. Oba imaju 12 cm fan i deklarirani na 350W s time da Chieftec kaže da njihovo napajanje ima peak i preko 350W,ponekad ode i do 400,što bi kod nekih proizvođača bilo označeno sa 400W.
Eh da napomenem, vrtit će se na tome stari clockani athlon XP sa 9600 pro i par diskova,ostalo standard. Kaj da uzmem? : hello2 : : hello2 : : hello2 : |
Fortron je puno tiši i ima dual 12v rail
|
Teško da može biti puno tiši. Imao sam Deltu i napajanje je prokleto tiho...Puno tiše od toga može biti samo napajanje koje nema ventilator.
Fortrona nisam čuo i nemrem ga komentirat... |
Delta je nečujna, Fortron se malo čuje, glas Delti.
|
Za konfu koju treba tak ti je svejedno jer ce oba napajanja imat i previse snage. Al moj glas Čufteku
|
Ma znam da će snage imat preveč, nego već kad dajem pare za novo napajanje, bitno mi je da je kvalitetno, da ima bar 2.g. garancije i da je tiho, jer bu tak bio složen cijeli komp, da ne buči previše.
Kolko vidim trenutno je 3:1 za Chieftec-ovo napajanje, dakle, put pod noge do Linksa i po novo napajanje... : cheers2 |
Po mojim iskustvima delta, tiša, imala malo ljepše napone.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A bome moja Delta "EB" model ima dva 12V raila, tako da ima i takvih modela... |
Imao oba, oba su odlična napajanja. Moj glas ide Fortronu jer je jeftiniji.
BTW, rendula, jesi li Deltu kupio prije ili poslije onog mog Fortrona? |
Citiraj:
|
Citiraj:
@rendula - jesi dobio poruku? @ Sky - imas pm sorry na OT |
I, onda se budete na kraju odlučili kaj vama više valja,Fortron ili Chieftec? (razlika u cijeni mi i nije neki problem)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |