![]() |
vratimo NBA na hrt (peticija)
vratimo NBA na hrt (peticija)
http://www.petitiononline.com/zagreb/petition.html do sada vise od 200 ljudi potpisalo |
potpisao iako ne vjerujem.....njima je samo nogomet lova
|
Pocnite navijati za Cibonu, pa ce ekipa mozda i imati novaca da nesto ostvari u Europi, a ne da ja nemrem dobiti kartu cim im krene, a inace je valjda 300 ljudi u gledalistu lol
|
bilo bi lijepo kad bi vratili NBA, al sanse su nikakve, a ove peticije nista ne vrijede.
|
zasto bas na HRT? Pa ima jos 2 komercijalne TV....
|
prije sam kosarku s gustom gledao(jordan, pippen, kukoc, longley,rodman- chicago bulls)
sad vise nemogu jednostavno mi je izgubila malo na osobnosti ajd da ne navedem samo bullse stockton,malone,barkley..... |
Citiraj:
|
ma cibona i euroliga > nba
|
Citiraj:
nekako mi je bliži takav način igre.... |
Potpisao
|
da šteta što više nema šice na hrtu,ali brijem da ima na dig. sat onaj neki kanal nba+ il tak nekak
|
ma euroliga je prespora, NBA rulez, samo sto to sada nie vise sto je nekada bilo no opet 1000000x bolja od europeske kosarke ,,,,
|
A isto, sta velim uopce. Sve je bolje nego nase :D Samo jedna zamolba, kad opet krene ciboni, nemojte molim vas ici na utakmice, neki koji tu i tamo i dok nisu nesto otidju pogledat bi vrlo rado i onda otisli, a ne da mi kartu uzmu kampanjci. Zivio HR sport!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma dajte nam NBA na televizije sres nogomet osebno nhl...
evo sta ja mislim o nasoj nogometnoj ligi: http://www.imagesforme.com/thumbs/6866nhl.jpg (veličina slike 75KB) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se NBA-a ne HRT-u tice sumnjam da bu se kaj promijenilo dok se ne promijeni urednistvo sportskog programa... |
Evo i ja sam potpisao peticiju, samo da budale ne ukinu i F1 sa programa, ja bi ih zadavio
|
ma F1 je nula naspram NBA-a ...
|
Citiraj:
isto tako recimo anthony parker-ex maccabi... osobno ne vjerujem da će se baš snaći u americi.... imaju oni ono nešta od američkog načina igre... al totalno su se prilagodili na europsku košarku... |
Citiraj:
Kao,igrac dodje iz eurolige u nba i nece se prilagoditi nacinu igre svoje momcadi,vec ce isfuravati neki svoj film?Vrijedi i obrnuto.Atkins,igrao je NBA,euroliga,NBA.A pretpostavljam da se sjecas Cibone sa njime i bez njega.Parker ako ne uspije bude se vratio,iako ne kuzim zasto si ga sada naveo,samo potvrdjujes da si u krivu.I sta sad tu tebi ne valja kod americkih igraca u euroligi,ajd pliz objasni njihove nedostatke u igri,odnosno na koji negativan nacin oni utjecu na europsku kosarku? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |