![]() |
Vodeno hlađenje u H600A
Pozdrav svima! Novi sam ovdje, ali i ovo malo vremena što sam tu, vidim da znate znanje, pa vas molim za pomoć...
Naime, moja konfiguracija je EPoX 8RDA+ Tbred B 2400+ (nije OC-an) TT V9 512 Mb Samsung DDR333 ASUS V6800 DeLuxe GeForce1 Maxtor 40 GB Yamaha CRW8216 LG DVD 8x Motorola 56K FaxModem i sve je upakirano u AOpenovo H600A kućište. Odlučio sam ugraditi vodeno hlađenje pa vas molim da mi pomognete sa svojim prijedlozima, idejama, odgovorima... Uglavnom, važnija mi je tišina od neke ekstremne OCabilnosti. TIA |
prijedlozi? hmm...kupi blok od Mystija ili Dr.Ice-a pa cemo dalje razraditi sta treba :D
|
Razmišljao sam kupiti komplet od Mystia. Jel netko ima iskustva s KOMPLETOM? Ili je bolje kupit samo blok, a ostalo napraviti u vlastitoj režiji?
Kakva je sutuacija s Dr.Ice-om? Čitao sam negdje da je ful teško nabavit njegove blokove. BTW, koji radijator stane u H600? |
Citiraj:
pumpu si mozes nabavit sam, cijevi isto, posudu nesto skemijas, radijator iz slovenije ili od mistija, i na konju si :D |
Prijatelju, kao prvo ovo ti više spada u ovreclocking, puno više....
Blokovi "domaći" su čak i bolji od dosta gotovih kitova iz uvoza, pošto nije masovka ljepo su ispolirani i odlična je završna obrada... Malo sam ja to snimao mislim da je najbolje od dr.icea uzeti / ne samo zato jer ima cool nick :) / blok a po ostalo u bauhaus. Samo nemoj d2d jer mi se ne kupi voda po stanu... |
Citiraj:
BTW, Dr. Ice radi novi hedgehog, tj. nasljednika, i stvar izgleda stravicno. Zvat će se King 64. Poslao bi vam i slikicu jezgre, ali me zamolio da je ne iznosim u javnost do daljnjega:D |
daj, posalji
|
Uzmi Dr. Ice, jer je do yaya.
Ja san ima 2 puta Mysta i nisu loši, Antini su smeće isto san ih ima. Priznajem sam Dr. Ice, a ako nemaš love onda Mysti. |
1 privitaka
Citiraj:
Valjda mi neće Dr. Ice zamjerit na ovome... mislim, ipak mu je ovo reklama. |
Hm neznam zašto ali zip je izgubio ekstenziju:confused:
Ništa što jedan lagani rename ne bi mogo rješit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo od dr.icea je odlicno
bas me zanima kako ce izgledati kad bude gotovo i kakve ce rezultate davati:gringo: |
moram reci da se meni kao konkurenciji njegova nova jezgra bas svida :)
neznam za CNC, ali na nekim obicnim strojevima to je dosta tesko izvedivo, a samim time i skupo, dok prednosti nad hedgehog jezgrom bas i ne vidim zgodno je nesto lijepo nacrtat na "papiru" , ali izvesti u praksi malo teze ;) |
nebi bas rekao da si mu ti konkurencija
zapravo on nema konkurencije:D |
Citiraj:
Ali dolazi i njegovo vrijeme, jer očito kreće s prodajom:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dakle, Dr.Ice blok, radijator iz slovenije ( gdje se može naći onaj famozni Black Ice?), pumpa za akvarij, cijevi i posuda iz Bauhausa i puno vremena.
Gotcha!:cool: BTW, hoće ovaj strava blok King 64 ići na AthXP? Ili se čeka Opteron?:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |