![]() |
Pride/K-1/Mirko Cro Cop
Evo ovako želio bih otvoriti jedan topic gdje bi razgovarali o borilačkim vještinama, borcima, kategorijama, pravilima i sl.
Najviše volim gledati (mma) Pride i K-1 borbe. Boks mi je onak bleh. Mirko, Minotaur i Fedor su mi najbolji borci, s time da je Fedor pola razine iznad svih ostalih. Jako poštujem ground vještinu Minotaura, pa mi je možda i draži borac nego naš Mirko. Kad smo kod Mirka evo jedan filmić http://www.youtube.com/watch?v=ZqNI6sYXUAo Evo bliži se i nastup Mirka u GP 2006, pa koje su prognoze? Mislim da Mirko sada ima najveće šanse za pobjedu. Sigurno će biti u finalu protiv Minotaura. Evo i parova: 10.09.2006 GP Wanderlei Silva vs Mirko Filipović Antonio Rodrigo Nogueira vs Josh Barnett [Super fight, borba između] Sergey Kharitonov vs Alexander Emelianenko |
Pa ako će bit na svojoj najboljoj razini moga bi i osvojit turnir, al ako se ne sredi dotad neće ni polufinale proć. Malo previše misli na druge stvari koje ne spadaju u sport kojim se bavi!
|
Citiraj:
|
turnir ne može osvojiti jer Emilianenka nemože dobiti nikako
|
jeste primjetili kolko je prije bio brzi i izdrzljiviji?
cini mi se da je previse mislio na masu u zadnjih godinu dana evo moje prognoze su da ce silva dobit taj mec nemojte me krivo shvatit meni bi bilo drago da mirko osvoji bila je ona faza kad su svi pljuvali mirka ja sam hvalio ono s cim se on bavi al mislim da nece silvu dobit prespor je i nije izdrzljiv s druge strane silva je zivotinja i to doslovno niko sretniji od mene ako sam pogresno ovo procijenio, al vidjet cemo |
Citiraj:
nebi vjerovao ali ljudi stare a time i opada njihova fizička sprema : evil : hehe nhf ;) inace mirko je odlican borac iako mislim da si je neko vrijeme malo previse umislio te da se podosta opustio sve u svemu volio bi ga vidjeti u finalu :) |
Citiraj:
|
Silva ce ga pojest.
|
jel itko gledo zadnjih par borbi?
pa to se nemoze rec da nije pripremljen!nakon kolko su padali????? ma vidjet cete nevjernici ja nisam izgubio vjeru ni kada je na dnu bio!! a sad ce na vrh..... |
Ako Filipovic pobijedi Silvu ja se odricem kompjutera na 2 tjedna :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |