![]() |
Nadzorna kamera
Ne znam je li ovom threadu mjesto ovdje, ako nije nek modovi prebace...
Dakle, treba mi nadzorna kamera sa senzorom koji bi se ukljucio tek kad bi netko/nesto usao u vidokrug senzora i onda snimala slike/film i slala na e-mail? Da li uopce postoji takvo sto? Ako bi mi netko mogao dati link ili bar preporuciti model, jer sam noob u tome....hvala! |
|
imas od profi pa do home-user opreme...
Ja sam kupio za 1300 kn usb kameru i s njom dobio program za nadgledanje... kvaka je da program radi u full modu samo ako je u komp ustekana ta kamera. mozes onda spojiti jos razne druge kamere, bilo usb, ili preko video kartice na video-in i njih koristiti za rad u programu. prog je super jer radi sve sto si ti nabrojao da ti treba... -sprema snimku svakih x (sec ili min) u folder -sprema snimku kada detektira pokret (-s time da mozes definirat % pixela koji se trebaju promijeniti da se aktivira, -mozes napraviti 'mask' da ne reagira na odredjena podrucja u prostoru -da sprema jos x vremena nakon sto je detektirao zadnji pokret -salje email sa slikom -pokrene aplikaciju -ispusti zvuk,pokrene MP3 -nazove te na mob/tel i zenski glas te obavijesti-ovo je best ha ha) ma isprobaj ga sam, link: http://www.supervisioncam.com/ (gore desno ti je download) velim imas sve funkcije kao i u radnoj verzij isamo sto ce tebi na svakoj snimci pisati unregistered gore... (tako je bilo kada sam ga ja isprobavao pa onda tek kupio kameru, sada su mozda nesto mijenjali jos) |
Hvala vam puno, vidim ja da tu ima velikih opcija...jos moram sve pogledat, pa cu valjda uzet nesto :)
: cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57. |