PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Je li moguće da WoW toliko troši?! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44805)

thedream 17.08.2006. 21:11

Je li moguće da WoW toliko troši?!

Dakle,potaknut vlastitom gluposti,i znatiželjom,kupio sam danas World of Warcraft,famozni,da vidi mali o čemu se radi...krenimo redom,igra košta 259kn,ja je platio,nije previše jasno za takav naslov...to smo riješili...instaliram igru..kad ono..ne mogu je igrati,dva su razloga..prvo..nemam game prepaid card iliti bon od 210kn svaka dva mjeseca...
I tako pošaljem malu da mi kupi karticu,upišem karticu i rasplačem se od sreće jer sam kreirao account...to smo isto riješili..idemo dalje..slijedi rasplet..

I tako..sav rasheban,jer sam 500kn potrošio..taman pomislih da ću odigrati pošteni rpg,opet sranje..downloada mi lijepo 1.1.1.0 patch velik ni više ni manje nego 465mb..tu negdje..a ja fino naručio adsl jučer baš...

Odmah će mi pojesti 512mb koje sam dobio u start paketu..moje pitanje glasi..zašto svi vole toliko ovu igru kad njeno igranje kroz pola godine koša 1000kn?

Ima li to smisla? NE cendram,da se razumijemo.Pitam.Tko pita..glup je..: flyingey ...ne skita..:)

LARN81 17.08.2006. 22:22

Da malo citas ovaj a i forume detaljnije shvatio bi da ti je to glupa investicije jer tesko da ces i upast u neki guild uglavnom healere traze a opet nemres sam bauljat jer to i nije ni poanta igre. Bolje da si pricekao burning crusade da izbalansiraju jos neke stvari, a i ne kuzim kaj si ocekivao da igra koja je godinu dana nece pit patchirana? Uglavnom nedaj se obeshrabrit nego igraj pa vidi ;)

thedream 17.08.2006. 22:59

Citiraj:

Autor LARN81 (Post 500484)
Da malo citas ovaj a i forume detaljnije shvatio bi da ti je to glupa investicije jer tesko da ces i upast u neki guild uglavnom healere traze a opet nemres sam bauljat jer to i nije ni poanta igre. Bolje da si pricekao burning crusade da izbalansiraju jos neke stvari, a i ne kuzim kaj si ocekivao da igra koja je godinu dana nece pit patchirana? Uglavnom nedaj se obeshrabrit nego igraj pa vidi ;)

..thanks,očekivao sam samo da će to ić jednostavnije,pola kvarta mi je ipak unutra : goood : ,pa eto,navukao sam se..što reći..nego,za taj novac se ipak može dobiti solidan komad hardvera..kojeg kako vidiš u sigu nemam..tipa 300gb ata disk..hm..glupa investicija,: bonker : ,no vidjet ću..ne pljujem igru,ma daleko daleko od toga..sudeći po www,manualu,screensima,ma svemu sudeći igra je jedinstvena..ali ovoliko teško,i zahtjevno da je upasti u nju..trebali su jednostavno napisati..morate imati u džepu 500$ i doviđenja..šta za 2mbit dsl šta za razne đinđe vezane uz igru...nema veze..kako si rekao..glupo se obeshrabrit..tako je bilo i s Oblivionom,pa sam opet prešao preko 100 questova..samo uz bitnu razliku..ubaciš dvd i igraš..;)

p.s. hvala na osvrtu,čirs :beer:

vga killer 17.08.2006. 23:46

Vjeruj, patchevi su popravili jako puno toga. Dodano je cijelo novo područje, par instanci, mora bit veliki.
A sto se igre tice, zarazne je previse, skinut se s nje je malo teže. Neg, na kojem serveru igras??

mamutarka 18.08.2006. 04:32

gle..ja igram samo WoW..tu i tamo koji FPS il neš..uglavnom WoW...

I pošto ne kupujem druge igre, nit me zanimaju poluproizvodi, predviđene pare za gaming derem na prepaidove..i zadovoljan sam igrom, onime što pruža itd.

Patcheve ti uvijek može frend il netko dat :)

thedream 18.08.2006. 08:35

Citiraj:

Autor vga killer (Post 500548)
Vjeruj, patchevi su popravili jako puno toga. Dodano je cijelo novo područje, par instanci, mora bit veliki.
A sto se igre tice, zarazne je previse, skinut se s nje je malo teže. Neg, na kojem serveru igras??

Ma,nismo se razumijeli,cijeli thread sam i pokrenuo jer još uvijek nisam uspio ući u igru,unatoč bezbroj pokušaja,sa 56K da skidam 465mb??!! Ne znam baš :D ..kako reko,prije 2 dana sam dsl malo brži naručio,vidjet ćemo kad ga ukopčaju,i kad skinem patch..javim ti na PM za server nije uopće bad...moram sam SMS-nut par frendova..da pitam adresu...:D

Citiraj:

Autor M4mut (Post 500626)
gle..ja igram samo WoW..tu i tamo koji FPS il neš..uglavnom WoW...

I pošto ne kupujem druge igre, nit me zanimaju poluproizvodi, predviđene pare za gaming derem na prepaidove..i zadovoljan sam igrom, onime što pruža itd.

Patcheve ti uvijek može frend il netko dat :)

Možda si i u pravu,nije prezahtjevna hw,a super izgleda,opet,s druge strane kad malo to sve posložim,i taj dsl je postao prijeko potreban,možda ne 2mbit koji sam ja naručio,ali eto,da se nađe..da opet ne skida cijeli dan update..

A ovo sa patchevima,ne znam koliko si upućen,ali koliko sam skužio i ne može mi ih nitko drugi dati,jer svaka igra ima svoj key/sa kojim kreiraš account, dakle pri svakom pokretanju pišeš naziv acc,i password...i onda te spaja,i skida ti downloader..što će reći..da mogu samo sa svog kompa updateati igru..tako sam ja to skužio..ispravite me slobodno ako sam u zabludi...:D

Da,poluproizvodi i ini izrodi,ni mene to više ne zanima,doduše ima još u Algoritmu za 109kn cijeli Baldur,jedinica i EXP,i Baldur2 i EXP,mrak stvar ali se bojim opet na to navuć...prescary bi to bilo..;) ,eventualno za online..:D

Nozvo 18.08.2006. 08:37

Citiraj:

Autor thedream (Post 500436)
instaliram igru..kad ono..ne mogu je igrati,dva su razloga..prvo..nemam game prepaid card iliti bon od 210kn svaka dva mjeseca...

a) igru ti moze posudit neki frend koji ju je kupio i dat ti key za 10 dana traila

b) igru mozes skinut sa neta i dobijes trail na 10 dana

c) kad kupis igru prvih mjesec dana ti je besplatno!

... ili si jos jedan od provokatora kojima nije jasno kako neko moze dat za igru svaka tri mjeseca 280 kn.

Kratko i jasno: ZATO STO VRIJEDI SVAKE PARE!

BTW, na kojem si serveru?

thedream 18.08.2006. 08:44

[QUOTE=Nozvo;500652]..ili si jos jedan od provokatora kojima nije jasno kako neko moze dat za igru svaka tri mjeseca 280 kn[QUOTE]

Prvo,čitaj gore thread.

Drugo,pročitao sam manual 200 puta,znam sve o igri,to uopće nije pitanje tu.

Treće,nemoj se tako razgovarat newbie,i dijeliti imena i nadimke na forumu,
možeš dobit banček..pa će bit veselo,a radi ničega.

Četvrto,po stoti put,nije stvar ovdje o samoj igri,sw/hw/užitku...nego o onome šta je potrebno uložiti da bi uopće mogao i igrati..na boxu piše minimalno 56K...a ja ono...: lol2 : ,već me vidiš kako skidam patch mislim stvarno : hitthewa ..zasad,trošak kn je veeeliki,vidjeti ćemo za užitak..samo da mi dsl 2mbit stigne...zvat ću T-ekače svaki dan..cijelu službu za korisnike znam napamet : goood : : goood :

Dule 18.08.2006. 11:36

dobro ti nozvo kaze, nije mi jasno kazes da si kupio igru i sa je nemozes igrati, inace kad kupis original dobijes prvi mjesec free, ne treba ti gamecard.

sada kada sam je igrao godinu dana i napokon se uspio maknit od toga, mislim da wow uopce nije tako dobra ili kvalitetna igra. jednostavno postala mi je dosadna. questovi se svode na: idi tamo i donesi mi njegovu glavu, ili idi vamo i ubij 20 ovih i 30 onih, sto je prejadno za jedan rpg. vecinom se cijela igra vrti oko grindanja i trcanja. pvp je totalno unbalanced i vise se izivciram nego zabavim. mc / bwl i to takodjer samo sto ne zaspem pred monitorom spamajuci jedan te isti spell stalno.

zato prodajem acc (60 mage, 35 priest alt), ako ima neko zainteresiran pm.

Codiac 18.08.2006. 11:46

guild wars je imho bolji od wowa :D mamut zna i zasto :D

i ***************iga ak oces igrati plati i to je to. meni se jednostavno nesvidja i taq. Imho placao bi pretplatu jedino ako mogu svoju elficu prasnuti doma .

Delta S4 18.08.2006. 12:11

Citiraj:

Autor Codiac- (Post 500739)
guild wars je imho bolji od wowa :D mamut zna i zasto :D

i ***************iga ak oces igrati plati i to je to. meni se jednostavno nesvidja i taq. Imho placao bi pretplatu jedino ako mogu svoju elficu prasnuti doma .

E, to bi već bilo nešto! Za to bih vrlo rado izdvojio 210 kn svaka dva mjeseca :D E, da...bilo bi dobro da ju se ponekad može promjeniti za neki drugi model...plavušu za crnku ili tako nešto :D ;)

mamutarka 18.08.2006. 15:35

Citiraj:

Autor thedream (Post 500651)
A ovo sa patchevima,ne znam koliko si upućen,ali koliko sam skužio i ne može mi ih nitko drugi dati,jer svaka igra ima svoj key/sa kojim kreiraš account, dakle pri svakom pokretanju pišeš naziv acc,i password...i onda te spaja,i skida ti downloader..što će reći..da mogu samo sa svog kompa updateati igru..tako sam ja to skužio..ispravite me slobodno ako sam u zabludi...:D

U zabludi si :)

Može se, otvori wow folder tamo imaš wow patcheve..odeš kod frenda spržiš si odneseš doma i kopiraš^^

veve 18.08.2006. 15:39

Kupio wow+bon u 6mj taman kad je pala cijena, oko 1,5 mj mi je trebalo da dodem do lvl 60 sa magom i sad trenutno sa guildom radim aq20, mc, onyxiu, zg (server nordrassil).

1. ako mozes prebaci se na placanje pretplate preko kartice, jeftinije i imas za oko 180kn 3mj

2. uzmi neki server koji je full e sad tvoj izbor dal je pve ili pvp

3. warriori, a pogotovo priestevi su dosta trazeni, ali ni ostali nisu za odbaciti

thedream 19.08.2006. 13:13

:smoke: Uh sad ste me zatrpali informacijama,sav sam happy : roller : : roller : !
Ajde ovo sa patchem je full korisno,idem odmah na mob haha,i zvrn zvrn..: cheers2 ..Ne znam,za dosadna ili nedosadna..nisam je ni min odigrao još..nažalost ne mogu biti objektivan,čujem da je genijalna kad se nađeš za pet šest frendova pa napucate nekog Čeha ili Talijana : roller : ...i još chat,ajme majko...bit će uživancije..samo dok dsl stigne..šmrc...: nono :

Ma glupa igra me traži kad kreiram acc,da izaberem način plaćanja,ili game card ili kartice..pazi foru,plaćaš li gamecardom kao ja bleson,oduzmu ti tih mjesec dana kao free,tako piše barem na netu..njihovom www-u,a tko će mi Mastercard uvalit sad odjednom..hm..nisam više pametan,možda se u budućnosti prebacim,ali opet,to me vezuje,da mi skidaju svaki period u dolarima iznos..tj. koliko igram..ovo sa gamecardima mi je nekako sigurnije..

Hvala vam svima na inf,teško je do toga doći,ovako iz prve ruke je bolje saznati od igrača koji su na tome od početka...: hello2 :

Znači,utvrdimo gradivo,dođem do frenda,otvorim šta,njegov WoW folder?!
I copy/burn na cd,cijeli patch,dođem kod sebe,opet WoW folder,i copy/paste skroz..hm..probat ćemo..ako neki file ne nedostaje...: cheers2

p.s. nemojte mi reputaciju odmah lupit hahaha : flyingey u minus..jedva sam do jedinice došao,mislit će ljudi da sam teški newbie..: lol2 :

danij3l 19.08.2006. 14:19

eov imash od mene rep Up :D

Paske 21.08.2006. 12:33

Plaćam Mastercardom preko 18 mjeseci - nema problema. Slučajno je Blizz malko veća firma od npr. - Benzinske stanice Mirko - kojima daješ CC bez pitanja :D

Da - neophodno je skinuti sve patccheve, koji su između ostaloga donijeli 2 nove 5 man instance, 2 20 man instance i 3 40 man instance - pa daleko od toga da se žalim na veličinu :D

Pogledaj kod frenda u WoW folderu za patch. Ili uzmi svoj HDD kod njega i samo COPY / PASTE cijelu igru.

Samo izbriši NA SVOJOJ KOPIJI: WTF , WDB, Interface/AddOns - sve unutra

GL & HF ;)

Nozvo 21.08.2006. 13:44

Moja sva ekipa placa preko kartice i nije do sad bilo kod nikoga nikakvih problema.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46.