PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Nova tema bezveze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4477)

tor 27.04.2003. 16:39

Nova tema bezveze

Da evo mog soma, i otvaram novu temu. Nek me kazne, boli me...:D

Jelc 27.04.2003. 16:53

Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor
Još kad pikneš novo kućište miš,proc-bit ćeš glavna manga u kvartu:D :D :D
:beer:

Imam i ja soma...imam i ja soma...:)

STRMX 27.04.2003. 16:54

Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor

tor 27.04.2003. 18:20

Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Još kad pikneš novo kućište miš,proc-bit ćeš glavna manga u kvartu:D :D :D

Moramo ovo proslaviti.:D
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer:
Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam.

Jelc 27.04.2003. 21:36

Re: Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor
Moramo ovo proslaviti.:D
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer:
Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam.

I...kaj buš uzeo???
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/.
Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa
:)
Kaj buš piknul Epoxa?

tor 27.04.2003. 23:34

Re: Re: Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

I...kaj buš uzeo???
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/.
Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa
:)
Kaj buš piknul Epoxa?

Klasika: naravno da je Epox+XP1700+HDD od 80 GB (nemam za više),Codegen 8011,2X256 DDR 333 itd. Vuf, jedva čekam da to počnem slagati:D

mitzek 28.04.2003. 11:01

:beer: :beer: :beer: :beer:

torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
evo,svi se veselimo s tobom.....
ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca .......
sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!!

uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D

Garfield 28.04.2003. 12:11

Ja sam se odlucio na
AMD Athlon XP 2500+, 1833 MHz, 512 kb c., socket A, BUS 333 MHz, Barton, BOX
MBO ABIT, socket A, NF7-S, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, RAID, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, Firewire, USB 2.0, ATX 2
pc 3200 512 mb ram - infineon

And to je to :)

Jelc 28.04.2003. 12:40

Čuj ak hoćeš da ti ta NForce dela kak je predviđeno-onda moraš imati 2 keksa memorije...

I pripazi na reviziju chipset-a
A proc...ha...gledao sam neke testove-nebuš baš nešto dobio sa tih 512kb.

Garfield 28.04.2003. 13:26

Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)

Ivann 28.04.2003. 13:41

Citiraj:

Originally posted by Garfield
Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)
Nforce2 ne podrzava sdram.

Lignja 28.04.2003. 17:34

Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

cestitam !

kada cu ja imat svog maso...:rolleyes:

tor 28.04.2003. 19:36

Citiraj:

Originally posted by mitzek
:beer: :beer: :beer: :beer:

torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
evo,svi se veselimo s tobom.....
ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca .......
sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!!

uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D

Nego!:D Moram priznati da me taj codegen totalno napalio (nikakv sex u pitanju:D ). Biče i nekih slikica naravno, niš posebno al čoeka veseli.:D Biče i pive, kakv je to posao bez nje...;)

tor 28.04.2003. 19:39

Citiraj:

Originally posted by Lignja
cestitam !

Ma bude, bude ne boj se...:D

Jelc 28.04.2003. 21:38

Citiraj:

Originally posted by Lignja
cestitam !

A čuj-moraš imat ATI grafičku i Atlon based matičnu ploču:D :D :D
Onda uvijek imaš o čemu razgovarati

mitzek 28.04.2003. 22:08

Citiraj:

Originally posted by tor
Nego!:D Moram priznati da me taj codegen totalno napalio (nikakv sex u pitanju:D ). Biče i nekih slikica naravno, niš posebno al čoeka veseli.:D Biče i pive, kakv je to posao bez nje...;)
:rolleyes: a di si ga kupil??????

ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue:

:beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer:

Garfield 28.04.2003. 22:16

Citiraj:

Originally posted by Ivann
Nforce2 ne podrzava sdram.
Daj mi nadi pc 3200 sdram?!

tor 28.04.2003. 23:11

Citiraj:

:rolleyes: a di si ga kupil??????

ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue:

:beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer:

Ma čekam ga još uvjek. Trebao bi biti do kraja ovog tjedna. Inače imaš ga u Ve-milu.

mitzek 28.04.2003. 23:22

Citiraj:

Originally posted by tor
Ma čekam ga još uvjek. Trebao bi biti do kraja ovog tjedna. Inače imaš ga u Ve-milu.
:rambo: :rambo: :rambo:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D

trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!!

još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D
ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes:

Garfield 28.04.2003. 23:45

Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!

najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente.

Lignja 29.04.2003. 08:00

Citiraj:

Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!

najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente.

ja sam ubo Frontier kuciste i nije lose i guba zgleda

Lignja 29.04.2003. 08:00

Citiraj:

ja sam ubo Frontier kuciste i nije lose i guba zgleda

tor 29.04.2003. 10:52

Citiraj:

:rambo: :rambo: :rambo:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D

trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!!

još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D
ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes:

E ovo nije big tower nego nešto između midi i big. Mini server da budem precizniji. Dimenzije ima kao midi ali je malo višlji od njega (za nekih 10 cm). Taman kako meni paše, big mi i ne treba, a midi mi je ipak malkoc premali.

mitzek 29.04.2003. 14:14

Citiraj:

Originally posted by tor
E ovo nije big tower nego nešto između midi i big. Mini server da budem precizniji. Dimenzije ima kao midi ali je malo višlji od njega (za nekih 10 cm). Taman kako meni paše, big mi i ne treba, a midi mi je ipak malkoc premali.

:rolleyes:
a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu?
vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer:

tor 29.04.2003. 19:14

Citiraj:

:rolleyes:
a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu?
vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer:

Dimenzije 505 × 205 × 430 mm (D׊×V)
Utori 5.25" × 5
3.5" × 4
Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga.

mitzek 01.05.2003. 23:52

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by tor
Dimenzije 505 × 205 × 430 mm (D׊×V)
Utori 5.25" × 5
3.5" × 4
Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga.

:rolleyes: misliš?????? a kaj veliš na ovega,sam je črni?????:beer:

z3D 02.05.2003. 02:54

Citiraj:

:rolleyes: misliš?????? a kaj veliš na ovega,sam je črni?????:beer:
buuuuuuuu!!!!! :D

mitzek 02.05.2003. 10:18

Citiraj:

Originally posted by z3D
buuuuuuuu!!!!! :D
:confused:
kaj samo pokude bum dobil za novo kuciste???

ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer:

poglecte si: http://www.arena-chieftec.com/?page=...=1&language=uk

nije lose,a?:rolleyes:

msvrtan 02.05.2003. 10:38

Citiraj:

ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer:

ak je big tower kaj nemas problem s onom preckom na pola kompa?

tor 02.05.2003. 10:40

Citiraj:

Ma dobar je, samo koliko para? Malo tu much for me..:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47.