![]() |
Nova tema bezveze
Da evo mog soma, i otvaram novu temu. Nek me kazne, boli me...:D
|
Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
:beer: Imam i ja soma...imam i ja soma...:) |
Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
|
Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer: Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam. |
Re: Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/. Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa :) Kaj buš piknul Epoxa? :beer: |
Re: Re: Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
|
:beer: :beer: :beer: :beer:
torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!! evo,svi se veselimo s tobom..... ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca ....... sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!! uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D |
Ja sam se odlucio na
AMD Athlon XP 2500+, 1833 MHz, 512 kb c., socket A, BUS 333 MHz, Barton, BOX MBO ABIT, socket A, NF7-S, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, RAID, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, Firewire, USB 2.0, ATX 2 pc 3200 512 mb ram - infineon And to je to :) |
Čuj ak hoćeš da ti ta NForce dela kak je predviđeno-onda moraš imati 2 keksa memorije...
I pripazi na reviziju chipset-a A proc...ha...gledao sam neke testove-nebuš baš nešto dobio sa tih 512kb. |
Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)
|
Citiraj:
|
Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
kada cu ja imat svog maso...:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda uvijek imaš o čemu razgovarati :beer: |
Citiraj:
ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue: :beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!! još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes: |
Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!
najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:rolleyes: a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu? vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer: |
Citiraj:
Utori 5.25" × 5 3.5" × 4 Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga. |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj samo pokude bum dobil za novo kuciste??? ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer: poglecte si: http://www.arena-chieftec.com/?page=...=1&language=uk nije lose,a?:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |