![]() |
C-010-I - otvaranje porta?
Bacih doticnog gospodina u Router Mode po uputama na PcE siteu,
no imam problema sa DL-om. ;) Nisam se bas snasao u konfiguraciji routera, te bi mi bio potreban savjet kako srediti modem/router da ispavno funkcionira jer mi ne postize niti priblizno max brzinu na non 21/80. Moze i na PM, hvala. |
ne postize punu brzinu na http / ftp-u ako sam te dobro shvatio?
trazi port forwarding, ili virtual servers - mislim da je ova druga debilana slucaj kod siemensa tamo otvori portove za zeljene IP adrese ili MAC (vec kako ima sredjeno) |
Ma samo na tome i postize sto je najgore, a za to mi koristi i kasda koja puca sve u sesnaest.
Pogledati cu malo, ali eto kazem da nisam uspio do sada napraviti to da radi kako spada. |
zaboravi polu-proizvode u router mode-u
nemoze ta kanta drzati u 1mb ram bufferu sve potrebne podatke o recimo par stotina aktivnih connectiona + connection requestima + denied connection-ima trebalo bi modificirati firmware da cisti podatke o neuspjelim pokusajima uspostave veze iz buffera, inace jednostavno dodje do overflow-a i zaglupi |
Ja također imam dotičnog gospodina u router modu,i do jučer je radio čist fajn,dl maximalan u svim p2p programima. Portove otvaraš pod configuration-virtual server.
Sad,premda ima kolonu 'public port-start' i 'public port-end' ,kao da može neki range portova otvoriti,meni to nije radilo pa sam u sve tri kolone napisao isti port,označiš mu tip (tcp ili udp) i za koji IP hoćeš otvoriti taj port i 'add this setting' . Kasnije samo 'save settings/reboot' i trebalo bi raditi bez problema. |
@master-x
Yep, znam da bi modificiranje firmwarea bilo jedino moguce i pravo rjesenje, no mozda mi je to ipak korak previse s obzirom da mi ovaj modem/router sluzi na jendom racunalu cisto za DL. Kasda (zali Boze ne-proizvoda) radi kako spada bez ikakvih podesavanja, iako je bacena iz obicnog u router mode, @crniskot Evo, idem bas sad probati, makar ne znam u cemu sam pogrijesio da nakon tog podesenja i dalje prase ne radi. :) Thx. |
: stoopid
Sada radi. Odnosno, propusta mi te i te portove. Bumo vidli kako se ponasa prilikom DL-a. Zaista je kanta od modema. |
Ja imam problem sa down/up brzinom. Kada mi je upload na najvisem stupnju (znaci nekih 19aetak KBps) download mi j ide preko 60-70KBps. Kad limitiram upload na 12KBps onda mi download ide preko 100. Zanima me dali ima neki normalan firmware osim ovog t-comovog?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |