![]() |
Grafička
Kakva su vaša iskustva sa Ge force 4?
Hvala Lovac!:gringo: |
Re: Grafička
Citiraj:
pa na pcekspertu imas usporedbe cetvorka a imas i mali milijun testova na netu:rambo: |
Re: Re: Grafička
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam Asusovu V8440 DELUXE sa GeForce 4 Ti4400 128 MB DDR. Jednu od najskupljih i najopremljenijih grafulja s tim chipom. Lijepo izgleda ljubčasta sa bakrenim coolerom i ventom. ALI... Pošto nisam ovisnik o igrama mislim da nije ono bez čega ne bi mogao živjeti. A za za njenu vrijednost maznuo bi skoro dvadesetak kila janjetine... Momentalno sam na VOODOO 3 3000 :beer: |
Re: Re: Re: Grafička
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Grafička
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Grafička
Citiraj:
|
evo vam pa ozrena zajebavajte :D premjestam, sto se tice mog misljenja o GEFORCE 4 bolje ti je zaplesati sa ATI dvije godine. a kasnije se mozda pojavi netko nov. nego uloziti novac u geforce 4 kojeg najvjerovatnije nebi kupio pravog nego neku MX a ta ti je MX izmedu dvice i trice. ati je uzeo zamaha ja glasam za ati kako multimedijalno tako i za ljepotu grafike a i driveri su u redu postali. pisem ti opcentio jer ima i forca i atija MASU, lijepo idi na naslovnicu i trazi testove i odluci se. pa se lijepo vrati i pitaj model naprema model pa cemo u dublje.ok? i nedovodi mi ovu gamad na software molim te mislis da ih zelim gledat :p ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |