![]() |
misljenja o kucistu CM Praetorian 732
zanimaju me misljenja ili iskustva o kucistu iz COOLERMASTER-a Praetorian 732. mislim da ce mi biti novo kuciste za novu konfiguraciju.
izgleda jako efektno, sve aluminij itd. samo mi smeta sto je usb, audio i IEEE gore. nisam koristio pa neznam. zanima me i da li bi veliki CPU hladnjak stao u to kuciste. molim vas za vasa misljenja evo i malo slika Privitak 6429 Privitak 6430 Privitak 6431 Privitak 6432 Privitak 6433 Privitak 6434 P.S. ako znate neko kvalitetno napajanje oko jedno 500W recite jer bi vjerovatno islo sa njime. |
80 mm ventovi straga...zastarjelo.
500W napajanje? Za koju konfu? |
Sljuka je jedino to sto su otraga 80mm ventovi.
A 500w napajanje? Za sta? atomsku podmornicu? |
crossfire ovo ono malo novih hladnjaka za pcu i grafu itd. ali zelim lezerno. da nemam brige.: roller :
20w tamo 20w vamo. |
errrrr :zbunj:
d920 @ 4ghz 2 diska od 160gb 2gb rama 7900gt brdo gluposti i SVE to na enermaxu od 300w. Neznam kaj vam je sa tim wattima? |
fleks gdje si to vidio?
|
nemojte me prcat...
moj chieftec 360w je pogono konfu sa prescottom 3.0 ocanim na 4ghz, 4 diska, 2 optike, 6600GT i 7 ventova u caseu... potpuno stabilno, bez oscijalacija napona, a za sve nevjerne tome, neka kupuju elektrane za komp nema veze ja bi ipak lovu u nešto drugo ulupao, ako ništa drugo bar bi se pošteno napio |
onda mi recite oko 400w jako jako dobro napajanje koje moze podnjeti cross i dosta toga. neka ne bude pre bucno.
|
Citiraj:
Znaci jedna od JACIH konfi ovdje sa 300w enermaxom pa si ti misli :) Citiraj:
|
Ne, Sky će to probati. Pitao sam jučer Bubbu i on misli da bi trebalo raditi...test će pokazati. :)
BTW, Bubba mi je jučer poslao specse mašine koja je radila sa 350W Antecom, koja je upravo ta koju si ti naveo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |