![]() |
Koje napajanje uzeti?
Imam jedan problemcic, sad sam se vratio iz Hg-spota i saznao da Hiper 580W, koje sam odnio na reklamaciju zato sto je 12ca ispala iz lezista, nece popravljati nego mogu zamijeniti. Posto sad oni nemaju nista u ponudi, uzeo sam lijepo lovu i dosao doma.
Sad mi treba neko drugo napajanje, dakle imam 800 kn, i hocu nesto kvalitetno i modularno, OCZ modstream otpada, jer ima UVR kablove (znam, glupi razlog, ali jednostavno mi ne pase u kucistu sada). Pa da cujem prijedloge! :D |
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.733.008
Nije mi jasno šta će ti takvo napajanje no dobro... |
kakvo? modularno? zato sto mi se neda zezati sa kablovima (busiti tray od maticne i lijepiti kablove na sve strane)...
Ovo je malo skuplje od Hipera, a Hiper mi nekako ljepse izgleda...jos cu vidjeti, najvjerojatnije cu naruciti u Hg-spotu napajanje. |
Ne nego je mislio što če ti tako jako napajanje.
Za ovu konfu iz siga ti je dosta i ovo http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.721.052 |
I previshe...
|
Hipera sam uzeo zato sto sam kupovao rabljenog i isplativo mi je bilo. I hocu nesto jace napajanje da nemoram prilikom mijenjanja bilocega odmah mijenjati i napajanje, a i razlog je to sto mi je crkla maticna i procesor zbog loseg napajanje, pa se ne zelim igrati s tim opet.
Ako mislite kritizirati sto ce mi tako jako napajanje, a nemate neki prijedlog, onda se nemorate ni javljati. Nisam rekao da moram potrositi svih 800 kn, nego mi je bitno da je napajanje modularno, a vecina modularnih napajanja je 500W+ i skuplja su. Istina, nisam vidio da je Enermax liberty modularno, pa me zanima sto mislite o ovom napajanju. |
Moj glas Taganu (Easycon). I Seasonic je najavio liniju modularnih napajanja, samo ne znam kad ce se pojaviti. E da, Enermax Liberty ima dobre modele. A imas i Hiper (ako ga bas hoces) u Optimumu :beer:
EDIT: P.S. Koliko je vremena proslo od kupnje tog Hipera, tj. nakon koliko si dobio lovu i jel bilo galame? |
Hiper je bio star nesto manje od godinu dana, a garancija je bila bez problema. Objasnio tamo na servisu sto je bilo i pokazao, i nakon tjedan dana su mi rijesili, i lovu dobio odmah (nemaju trenutno Hiper, pa mi lik dao lovu i rekao da mogu sljedeci tjedan naruciti). Tagan je skuplji, a deklariran je kao 530W. Sad se dvoumim izmedju Enermax Liberty 400W i Hipera (svidja mi se jer imaju drugacije konektore, cini mi se izdrzljivije, a i 3 godine garanciju).
EDIT: ovo u Optimumu nije modularno :( |
Ako ti nije sila ja bi ceako seasonica i to bi zvao links da vidim kada ce doci .
Ili ako ti je stiska uzeo bi tagana, ener mi nekako nije kao sto je bio... |
Uzmi ovo
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.721.007 Modularno, ima dobre reviewe, dovoljno (i previše) snage, 600kn |
Citiraj:
ma bas izmedju tog enermaxa i hipera se dvoumim... Tagana mislim da necu, skuplji je od hipera, a deklarirana snaga je manja... @Codiac- zasto seasonic? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |