![]() |
Konfa do 2000 eura
Pozdrav! evo moj prvi post i več vas žicam nešta...
u glavnom radi se o tome da lega treba uzeti komp, na raspolaganju su mu 2000E pa ajd ak ste voljni sastaviti neku kvalitetnu konfiguraciju sam tu napišite. Ja sam probo par kombinacija i nikak da se odlučimo za nešta konačno pa et možda mi vi pomognete. :rolleyes: |
Mitlim da bi još trebao napisat jel mu treba periferija ili ne (monitor, tipkovnica, miš, zvučnici) i koja bi bila namjena tog krampa, jel igre ili nešto drugo.
|
Citiraj:
monitor LCD 19" 2ms 700:1 kučište nije ni toliko važno. |
Citiraj:
|
e to misli uzet. dakle sve uzima novo. a namjena je i za igranje, i za rad na njemu, u biti on želi ludu mašinu od kompa jer to sad dobija i par godina bi mu trebo izdržat, ja sam mu preporučio od prilike Gforce 7800GTX 2GB rama- Athlon 64 3400+ socket AM2... e sad nadam se da sam dovoljno rekao ak još neš zanima sam pitaj
|
Citiraj:
|
Pa za proc neki konroj, PM-aj Vranoga1, ima ploču, ram, i proc za manje love nego u dućanu, sve novo, račun garancija i sve.
Citiraj:
|
am2??
loool=) ovo od vragone super jos neki ram 1066 ili 1000 te grafu koja valja=) napajanje + case po zelji...ono sto kanis napisi pa ti slozim nes |
a oboje smo athlon firkovi tak da bi uzeli nekog athlončića... neznam sad se ni sam na kraju nemogu odlučiti koju soluciju uzet pa sam i zato došao ovdje tražit help. :gringo:
|
Citiraj:
osobno mislim da bi bilo bolje uzet Coroea kad se već troši..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |