![]() |
Naslovi topica
Sve više topika ima naslov "Hitno", "Pomoć", "Pomozite", i to bez obzira na podforum, pa mislim da bi trebalo uvest malo reda i natjerat ljude da stavljaju nekakve koliko/toliko smislene naslove topika, uvest to u pravilla (ako već nije, pregledao sam već nabrzaka, ali nisam našao), i lockat takve topike bez upozorenja. Evo par primjera:
Hitno Upomoć |
"Imenujte svoje teme smisleno i detaljno tako da se već iz subjecta teme može vidjeti o čemu se radi: npr. „Abit NF7 SL problem sa SATA diskovima“."
Kao što vidiš, to stoji u pravilima. Stvar je u moderatorima koji mogu bez pardona obrisati/lockati takve teme, a ne rade takvo nešto. Generalno, to samo šteti kreatorima tih tema, jer se pun kufer ljudi ni ne obazire na takve naslove. |
Citiraj:
|
Ja ta pravila nisam čito jer mrzim pravila kad nisu nužna. Al mi je logično da u naslov stavim ono kaj me zanima, tj kaj ocu pitat. nekad se to pogodi malo bolje nekad losije.
To je pitanje pameti i logike vise nego pravila :) |
Je, ali uvijek ima ljudi kojima moraš sve nacrtati. I onda stave takve naslove pa se čude kako im nitko ne odgovara.
|
Upozoravam i editiram takve stvari i na svojem i na ostalim podforumima. Ponekad se jednostavno previdi ili ne stigne procitati sve.
Ovisno o sadrzaju posta, cak i lockam uz upozorenje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |