![]() |
2.1 zvucnici za 300-400kn
koje bi mi preporucili...
Hvala |
|
yes
|
MA NEEE!!!
Moj frend ti prodaje z-3 za 400kn, još malo mu reci da ti spusti i imaš z-3 a oni su zakon za 2.1 u tom cijenovnom rangu!
: stoopid |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma to kupujem frendu a rekao je da hoce NOVE...pa onda nist. Ja da sebi uzimam, uzeo bi ih 100% Znaci onda da uzmem one Logitechove x230... |
da neotvaram novu temu...
Zanimaju me mikro linije...isplati li se to uzeti i koje bi bile onak "solidne"...ne treba mi nekaj prof. nego da imama mp3 reprodukciju i da nebu onak neka tip-a "Spartrak" da ju imam mjesec dana. tnx. |
e da, i da cijena nije bas puno preko 600kn. (nemora biti mikro, moze i mini) :)
|
Citiraj:
|
X-230, naveliko prožvakana tema...
|
a kaj kazete onda za neku stereo liniju?
ovi mi se cini OK http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=13534 ha ??? |
Hm zanimljivo, no za tu lovu već imaš X-530, a zvuk na toj linijici, a pogotovo bas sigurno nije ko na logitechu.
X-230 i curu na večeru! |
Ima moja frendica takvu liniju i zvuk je dosta kavalitetan za tak mali stroj.
no naravno kad pojačaš do daske malo gubi na kvaliteti. malo ali ne puno. a da vidiš kak zvučnici izgledaju kad skineš mrežicu. VALLA |
ili novi Logitech X-230 ili nađi polovne Logitech Z-3 (Z-4).ja sam ih imao,za te pare dobra stvar,Z-3 ti je viša stepenica od X-230 a poslije Z-3 su ti neki Logitech od 1000 kuna ali to je previše
|
z-4 novi za 400kn,javi ako si zainteresiran
|
ima li tko kakvih iskustva s S-200.
http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.503.084 cine mi se dosta jeftini a jel vrijede... |
Sateiliti su OK (ja imam 2, platio 70kn i više su nego dobri za tu cijenu)
Sad, ako je i sub jednako dobar, sigurno vrijedi tih novaca |
za tu lovu su ok, sateliti su dobri, sub je slabašan sa bilo kakvu veću prostoriju, ako mislite tresti prozore i ostale stvari u sobi, biraj nešto drugo,ali za normalno slušanje glazbe uz lagani bas su ok
|
Bježi od Quadra. iššš:D
|
Citiraj:
kakav Quadro? |
Citiraj:
Citiraj:
|
aha, linija.
ma vec sam zaboravio za to... pitao sam za logitechove zvucnike pa... jel velika razlika u zvuku izmedju tih s-200 i x-230 cijena je dost razlicita... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44. |