PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Prozirni ventilatori (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44234)

Mr. M 08.08.2006. 16:13

Prozirni ventilatori

Di ih ima za kupiti?! Bilo je u ve-mulju onih glacialtech blue prozirnih, ali ih vise nema, i neznaju kad ce ih naruciti (gamad jedna : finger : cekam vise od 2 tjedna da ih nabave :( ), i u Optimumu je bilo Antecovih TriCool prozirnih, ali ni oni neznaju kad ce ih narucivati...

Pa ako netko zna gdje ih je moguce nabaviti, bio bi zahvalan da podijeli inforamciju....jer mi se vise neda traziti ventilatore, koje svi imaju u cijenicima, a nitko ih nema na lageru :argue:

Vuco 08.08.2006. 16:46

Znam da mi je brat kupoval te prozirne svijetleće u onom, Aqusitium magnumu, il kako se već shop zove.

Nadam se da sam pomogel...

Mr. M 08.08.2006. 16:49

hmmm...ne UVR ni sa LEDicama, nego cisti prozirni ventilatori, ili kao glacialtechovi prozirni, s malo plavog...
Vidio sam i te tamo, ali to nije ono sto trazim :(

Haba 08.08.2006. 16:51

kupi ventilatore s ledicama i onda ih jednostavno odlemi.....

Vuco 08.08.2006. 16:53

Haba ti je sve rekao...

UVR cooleri nisu prozirni, barem kolko je meni poznato ;)

Mr. M 08.08.2006. 17:36

Citiraj:

Autor Vucko
Haba ti je sve rekao...

UVR cooleri nisu prozirni, barem kolko je meni poznato ;)

nisu, zatamnjeni su 60-70%, dok je glacialtech zatamnjen 30ak %, zato sam mislio da si na njih mislio.

gdje mogu naci kvalitetan cooler za cijenu od 22 kn/komad s ledicama, a da ima svojstva kao glacialtech, ili da ima switch s tri brzine kao Antec, koji je 36-37 kn? :confused:

SRV 08.08.2006. 19:39

Citiraj:

Autor Mr. M
gdje mogu naci kvalitetan cooler za cijenu od 22 kn/komad s ledicama, a da ima svojstva kao glacialtech, ili da ima switch s tri brzine kao Antec, koji je 36-37 kn? :confused:

Hehe bas imam tri ta Antec-a sa switchem za tri brzine, jako dobri ventovi, na 1500rpm-a vrlo tihi, na 2000 se cuju, ali i pusu, 2500 mi je previse, bole me usi :D
Ja sam svoje uzeo u ADM-u jos prije pola godine, bili su 30kn.

^SuperUnknown^ 08.08.2006. 21:42

Mr. M. ako nigdje ne nadjes, ostaje ti www.cool-pc.org mislim da oni imaju takve :)

Mr. M 09.08.2006. 00:43

sad su u Optimumu 38 kn, ali ih nemaju na lageru, i kaze zena da nezna kad ce narucivati...a zvao sam tri puta da bi dosao do informacija, da li mogu nabaviti ili ne, i jos kazem zeni, da ako nemaju da bi narucio samo da nisu s ledicama, i zena kaze dobro, ja nazovem, i ona nemamo, ja kad cete narucivati?, ona, neznam...morala bi slati upit da pitam...u nitelu su imali neke antec, ali ih vise nece nabavljati...

sad razmisljam da u linksu uzmem 2 ona crna L coolera sharkoon (jesu ti dobri?), i neki slicnih preformansi s ledicama, pa mu pocupam ledice...

EDIT: taj sa switchem imam jedan 120mm na kucistu i mislio sam jos 3 uzeti, pa mogu regulirati brzinu vrtnje, nadjem nesto optimalno i tako ih drzim...

Mr. M 10.08.2006. 01:46

da li se ovi revoltecovi ventovi iz magazinrs-a isplate za tu cijenu (30ak kn)?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:38.