![]() |
SATadsl
jel neko ima iskustva sa ovim sat ADSLom. Cjena mi je odlična, flat rate i sve to. jel ima kakva muljaža oko toga, i je li skupo nabavljat ove pijate i LNBove
|
to ti je sam download kontam.
|
Nisam imao taj SATadsl, al sam imao druge "satelitske ISP-ove" i nijedan se nije pokazao kao dobar. Za surfanje je super, al ako hoces skidat odustani. Vec nakon 1GB smanje brzinu toliko da je nemoguce skidat ista vece od 5MB...dok surfanje ostaje brzo.
|
A jel znas mozda kak je za igranje , kakv je ping u igrama?
|
Ako imas 56k za upload ne ocekuj mal ping, isto je i na ISDN. Upload ti ide preko zemaljske veze a downlaod preko satelita... sad racunaj da je udaljenost Zemlja - Satelit nekih 15 000KM u jednom smjeru... dakle ping nije nesto narocito dobar. Meni je bio cca 300-600 (al napominjem da ja nisam imao SATadsl vec nesto drugo).
|
kako misliš smanje brzinu??? majku im ***************em, pa ako platim koji ********************c imaju smanjivat. ***************en mater sami lopovi, pun mi je ********************c ovoga sranja sa internetom, ***************en im mater cigansku to nigdi ne piše, kurvini sinovi lopovski
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
cenzuriralo mi post - ***************en mater smradovi, lopovi, oni će meni smanjivat brzinu ***************en mater AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
ja san proba misec dana.....i to kod lakisat-a......tad nisu smanjivali brzinu......iako je pisalo u uvjetima da ako puno skidaš..bla..bla....da nije ovog da moraš imat drugu upload vezu...koristia bi ga dandanas...ali ovako mi ne odgovara..a dvosmjerni je papreno skup..........
|
Ni T-Com ne daje stvarnu brzinu.
Al kad potpisujes ugovor (recimo kod skyDSL) malim slovima pise da ako puno skidas (ne navodi se nakon koliko MB downloada) ti imaju pravo smanjit brzinu da ne ometas download drugim korisnicima koju su skinuli manje od tebe. smrad - ubuduce pazi malo na svoje izrazavanje. Sto se tice ove teme. Lock! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:19. |