![]() |
TV Kartica - Dvojba
Koju uzeti?
Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica, DVB-T & analog - 499,00 Kn Pinnacle PCTV PMC 310e, eksterni analog TV/FM + DVB-T, remote - 778,89 Kn Jel ima mozda tko koju od ovih? Kakva ima te iskustva?? |
imaš negdje temu o gore navedenoj gigabyte kartici
evo jel to ta http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41211 |
Zanimaju te bas samo te dvije ili i druge dolaze u obzir,sa slicnim cijenama?
|
Pa i druge dolaze u obzir...
Al najvise mi se svidjela ova Pinnacle, pa ako ima kakvih iskustava sa njom ili opcenito sa Pinnacleovim karticama da udijeli neki savjet... |
Ne znam ,ja vec odavno imam terratec 400 i jako sam zadovoljan.Uskoro cu preci na neku od njihovih PCIE modela.
|
ja uzeo gigabyte kad je bio na akciji za 333kn i prezadovoljan.. uglavnom mi sluzi za snimanje programa kad necu biti doma i to radi bez greske.. nema nikakvih stekanja slike... ponekad poslusam i radio i to takodjer radi besprijekorno....
|
A kvaliteta prijema?
Analognog i Digitalnog kakva je situacija sa analognim prijemom, s priloženom antenom / odnosno onom koju koristite?? |
umm.. ukratko.. ja bi isao na provjerenog proizvodaca..tocnije Leadtek (umjesto Gigabytea)..dok je Pinnacle najvjerojatnije overkill za tvoje potrebe.. jer Leadtek ti ima hibridnu karticu pre***************enu za svega 550kn.. mislim da je model DTV2000 ili tako nesto..samo je jedna pa nemres fulat. Ako ne trebas hibridnu uzmi samo digitalnu, taj model je nesto tipa DVB-T 1000T (ili tako nesto:).. jos je jeftinija i opet je pre***************ena...
a sto se slike tice - na digitalnom tuneru je NEUSPOREDIVO bolja nego na analognom.. EDIT: kakva je ovo cenzura :) ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pricamo naravno o DVB-T-u... |
Citiraj:
Vidis a ja u ZG nemam Z1 lokalnu na dvb-u, sramota.... |
Citiraj:
|
pa napisao sam da ne emitira, mislim sramota za metropolu...
|
Citiraj:
|
inace sam iz os ovdje samo studiram
|
Joj, nekako ne volim ta hibridna riješenja. Uvijek neki vrag zbrljaju. Uglavnom imaju previše propusta pa ak ti nije o glavu oboje rađe uzmi neku nehibridnu.
|
Citiraj:
Koji software koristis? |
Citiraj:
|
Hmmm, ocigledno si bolje pokriven signalom nego ja, meni nije nista uhvatio.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |