![]() |
*-*** reže kablove?
neimenovani monopolista fiksne i mobilne telefonije te ISP reže kablove izravnom konkurentu u fiksnoj telefoniji? pa gdje toga ima?
to se nije desilo ni u Ulan Batoru(inače glavni grad mongolije) ni u Pekingu gdje jedu pse za ručak. to se može desiti samo u našoj državi... zašto imamo zakone? |
naravno neki link objasnjenje sve si to dao tak da totalno znam o cem se radi :D
|
bilo je danas na HTV dnevniku, odmah 2. ili 3. vijest
nigdje na netu nisam mogao naći link za tu vijest, što nisi gledao HTV. |
Citiraj:
Pitaj Jelca il Pnaoramu. Oni su dezurni starjesine medju nama :D |
zadnji put sam gledao htv prije jedno brat bratu 10 dana. kada sam jeo i nisam imao sto raditi pa reko da upalim tv.
inace sve informacije dobivam iz novina i portala :) |
*-*** su jadni... nisam gledal dnevnik oće neko točno ispričat kaj je bilo???
|
e ovako. Radnici *-***-a su rano ujutro u telefonskoj centrali blizu ???(to jedino nisam čuo) precvikali sve po redu kable fiksne telefonije Optima telekoma. Valjda je *-*** mislio da to smije/može jer optima telekom koristi monopolistovu infrastrukturu. Na dnevniku se bunio i predsjednik Optima telekoma(u čemu ga i ja podržavam) protiv takvog BEZOBRAZNOG čina. Sad samo moramo vidjeti razvoj događaja...
|
jaoooo vidim ja da su oni poceli ici i u neke diverzantske akcije,kaj 12 zigosana pogledali na telki i rodila se ideja ajmo srezati kablove pa nemres vjerovati...to samo ima kod nas,sad buju uskoro i po ulici hodali i pitat ce ljude na kojoj ste telefonskoj mrezi i ak velis da nisi na t mobile ode mobitel u p.... materinu :D
|
A teško im ponovo spojit kablove? :D
|
Kaj nije bila priča da su ima samo poištekavali i zapljenili optičke kablove fiksne linije...? O kakvnom rezanju je riječ?
|
GAMAD TCOMOVSKA!
|
jel moguće da mi zato danas dsl šteka?
|
Citiraj:
ma nebrini se dsl uvijek steka :D neki dan se nisam mogao spojiti cijeli dan na net : nono : |
gamad smrdljiva tsucumovska. Pišam im u oko svima.
|
Oni kažu da je kabel bio nelegalno postavljen!? Pa kaj nisu oni ti koji postavljaju sve te kablove? Ipak je to njihova mreža.
|
Ne neće oni postavljat kablove od Optime oni su postavili svoje a i njihovi su daleko od legalno postavljenih.
P.S. otvorite podforum Pljuvanje po T comu :D |
Slazem se Dawar, trebali bi otvoriti podforum :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |