![]() |
Sony Ericcson v630
Sta vi mislite o tom mobitelu i kolika mu je cijena
|
1791kn u vipme paketu , jucer malo bacio oko na njega u ducanu , mobitel je stvarno ok , po meni je jedini minus ovaj novi standard kartica kojih jos nema , inace 256mb kartica se dobije sa njime , ostalo sve je plus jer za tu lovu novo u ducanu mislim da nema bolje .
|
Aha a koji je to standard znas mozda i se dobije s njim kabel za spojit na komp
|
Citiraj:
Mislim da ih ima u Santa Domenici (ducan se tako zove :) ) |
Prodaje li tko taj mobitel i nabavlja li to netko na crno
|
u oglasniku pogledaj
www.oglasnik.hr tamo sam dosad kupio svojih 9 mobitela koje sam imao i svi su radili bez greske |
Hmm pa vidit cu i kakav je taj mobitel softwerski gledan dakle mogu li se dodavat programi i to i prodaje li tko taj mobitel
|
A tocke i zareze ne volis stavljati jer ponekad ljudi se muce citati tvoje recenice evo ja ponekad ne znam sto zelis reci ne znam kako drugi sto ti mislis o tome
|
mozda nije mjesto , ali nudim ti w810 , bolji model sa karticom od 512mb i to duo stick standard kojih imas i vecih za kupiti dok ovih m2 kod nas jos nesto skripi , isto vip , racun i garancija .
|
E atha kad neko cita od mc ribe recenice onda sta bi rekao i kako promijenit i stavit na hrvatsku tipkovnicu postavke
|
ako hoces dodavat programe onda ti je rjesenje symbian
tamo si doslovno neogranicen ajd reci kolko para bi dao za mob pa da probamo neki symbian naci |
ovo je super mobitel.
jedino što ima taj novi utor za kartice... EDIT:cijena za micro i duo je ista! jedina "mana" je sto nema irda i edge. al ima UMTS. moze li UMTS posluziti kao EDGE??? ostale mane ja ne vidim. a inače je po meni isplatljivija kupnja od w810! ili nije? |
Citiraj:
|
Koja je razlika ako znate izmedu w810 i v630
|
Citiraj:
|
razlike je osjetna i u kotistenju , w810 ima bolji zvucnik i nesto brzi softver
ovih kartica za v630 u Hrvatskoj nema , frend je kupio taj mobitel ovaj tjedan i jos trazi karticu . |
kupi od mene za 400kn sony ericsson k750i nov ti je 2500 kn ali ovaj moj treba popravak a mob je mrcina,na njemu je 500 kn popravka,yostick je puknuo al ije jos unutra i sredina brojeva ne radi ali se svejedno moze raditi i bez toga.
|
ak je puko joystick , onda popravak zaboravi ispod 1000kn a novi je samo kju kunu vise . inace , novi je 1591kn u vipu , odnosno 1999kn u em-u
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |