![]() |
Mrežno dopisivanje
Dajte mi neki program za mrežno dopisivanje!!!!! Da je jednostavan kao ShixxNOTE! Nema nigdi seriala za verziju 4, samo za dvojku:D Pa tražim nešto "besplatno"....:D Ajd pomagajte drugovi.
|
NetMeeting
|
www.realpopup.it ili ti RealPopUp, besplatan i učinkovit. Koristim ga i više nego sam zadovoljan. Ako je riječ o 1001 korisniku (ne maloj kućnoj - ured mreži) onda ICQ Groupware. Ima i LanTalx Xp ali niej "besplatan" i mislim da za mrežno dopisivanje skoro pa nikome ne treba više od RealPopUpa i to zna koristiti i iformatički totalno nepismena osoba:beer:
|
U direktoriju od windowsa potrazi program koj ise zove Net.exe stavi ga u neki direktorij... pokreni Command Promt odi do tog direktorija i pises s "net send IP poruka..." (IP korisnika kojem saljes)
Meni se to cini najjednostavnije :=) ako si na faxu i to ti treba onda mozes umjesto IP-a staviti i username korisnika kojem oces poslati.. Pozdrav! |
Citiraj:
:D |
ShixxNOTE 6.net
Dečki ma ShixxNOTE 6.net ima u sebi ugrađen NET SEND opcije ako skuži da korisnik koji prija poruku nema instaliran program jer gleda port 2000 vidi da nitko ne čeka na tom portu i onda pošalje "net send computername poruka neka". Ali nema boljeg i jednostavnijeg programa za dopisivanje unutar firme, faksa, zgrade, samo upišeš IP, ime compa ili email i ovaj dobiva note ili poruku. Također možeš snimiti 10 primatelja kao jedna grupa npr. na faksu "Soba 4 i 10" i u toj grupi imaš sve kompove iz sobe 4 i 10. Ma najbolji. :respekt:
|
Čestitam, digao si thread iz 2003-će...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |