![]() |
Galaxy 7600GS problem...
Pozdrav,
evo nabavio novi komp i ovu grafu i ima je jedan dan kad li neki vrag pocne cviliti u kutiji. Prvo sam mislio da je maticna, ali ispostavilo se da je problem u grafickoj. I to u tome da se vent prestaje vrtjeti. I cvili i cvili, a temp je uzasno visoka. Naravno ide to na reklamaciju, ali mi je bed biti bez grafe... a toliko se igara mora isprobati. :( btw koje programe koristite za nVidiu? koji prog da kaze kolika je temp... i da li se 7600 serija jako grije? btw2 koja je alternativa VF700? (jeftinija) |
Pa u driverima vidiš kolika je temp.
A možeš i u Rivi vidit (Riva Tuner) Za 7600 nemaš alternativu..uzmi VF700 ..vrijedi svake lipe |
ides!!! u Windowsima je 83 stupnjeva, s otvorenom stranicom i sad navecer kad je hladno. Tu nekaj ne stima...
|
LOOOOOL :D
Daj peljaj to na reklamaciju. Nije ti to proc da ima self shutdown. Ovo ima samo instant burn :D |
mislim stvarno imam srecu, prvo kupim Hyundai LCD i vracam ga, pa sad imam neki stari 15" CRT, pa ne mogu kupiti drugi ram nego Corsair VS, pa sad ovo... joj, joj....losse.
|
bump
|
Ah,nisi jedini koji ima reklamacije. Zamijeni to jer je to pre-pre-previse.
I jos taj Hyundai... Samsung, Lg, Sony, Eizo is the way to go. |
ma da, Eizo... pa nisam ja mafijas pa da imam tolko love. ;)
|
Citiraj:
On topic: Inace mislim da ces dugo cekat reklamaciju radi godisnjih odmora. Jednostavnije bi ti bilo da si kupio drugi vent i bok ;) |
e vidis, dobio drugi dan.. ali to je islo preko veze pa nije bad... ;)
|
zasto se hvalis ako je islo preko veze ? :)
|
malo OT - @Router - sto kaze grafa...jel spremna za vmod? :D ...moja bi trebala doci ovaj tjedan pa cim ju dobijem idem ''crtati'' po njoj :D
|
nije :) , vadio sam je i gledao po onim slikama , ali iskreno - nemam muda jos , mozda u srijedu kad sam slobodan je odnesem frendu koji je elektronicar i ima onaj mjerasc i slike , pa da ju sredim ..
upute su dobre , cak mislim da sam i nasao na pcb-u sve , ali kad sam uzeo tehnicku u ruke , tresla mi se ful :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |