![]() |
e-mail beta test
Da li je još tko dobio tekst sličnog (naivnog) sadržaja???
Prijevod sa Njemackog) Subjekt: Microsoft poklanja /novce/ Dollare Hi! Normalno, ja ne saljem vijesti ove sadrzine, ali kako ona dolazi od poznanice moje dobre poznanice, koja je odvjetnik/advokat, u povjerenju cinim to i izgleda da funkcionira. U svakom slucaju – ne moze se nista izgubiti. Naprotiv… Ona mi je objasnila sljedece: „Ja sam advokat i poznajem zakon. To je cinjenica. Ne varajte se jer AOL i Intel odrzavaju svoja obecanja iz straha da ne bi bili dovedeni pred sud a samim tim i puno novaca izgubili. Dragi prijatelji, ne mislite da je ovo jedna losa salj. Bill Gates upravo „dijeli" njegovo bogatstvo. Ako na to ne reagirate, moglo bi vam poslije biti zao. Windows je jos uvijek najpopularniji i najkoristeniji program. Microsoft & AOL experimentiraju upravo sa ovim eMail-poslatim textom (e-mail beta test). Ako ga posaljete svojim prijateljima, Microsoft moze i ce vase tragove slijediti i desava se sljedece. Za svaku osobu kojoj posaljete ovu vijest (e-Mail), Microsoft placa 245,-€. Svaka osoba, koja ju je poslala dobija 243.-€. Za trecu osobu placa 241.-€. Nakon dvije sedmice/tjedna, Microsoft ce se javiti sa molbom za adresu na koju ce biti poslan jedan check. S srdacnim pozdravima, Charles S.Bailey, gen. Manager Field Operations, tel.: 1-800-842-2332 " "Jas am ovo smatrao za "prevaru", ali 14 dana nakon sto sam prvi e-Mail dobio i poslao ga dalje, Microsoft me je zamolio za moju adresu I dobio sam check u iznosu od 24,800.- €. (Trebalo bi se odgovoriti prije nego ovaj Test bude okoncan!). Ako imate priliku – iskoristite ju. Za Bill Gates-a su to "izdatci" za reklamnu kampanju. Molim vas, posaljite ovaj e-Mail sto vise ljudi koje poznajete. Trebali bi, maker 10,000.- dobiti. (Jer, mi ne bismo bili tako "od pomoci", kada ne bi bilo osobnog interesa!) Jedna poznanica moga oca se prije par mjeseci „klikovala" ovdje. Kada sam ju zadnji put posjetio, imala je check u iznosu od 4,324.44 €. Jedna druga poznanica, koja radi u Intel-u dobila je check na 4,543.23 €. Kako reci, ja poznajem zakon i to stima da Intel & AOL upravo rjesavaju jedno pitanje fuzioniranja, koje bi ih dovelo u status najkoristenijeg programa., te stoga i provode ovaj test. Srdacni pozdravi, Martin Strübin, D-92439 Altenschwand, Germany" Daj mi recite zar su ljudi stvarno budale ili?????: hitthewa : bonker2 : bonker : : giljotin Mislim ONO :rambo: |
Citiraj:
|
Sjeti se one Einsteinove (mislim da je Renesis ima u sigu) o svemiru i ljudskoj gluposti :)
|
Citiraj:
Svatko tko se bar malo razumije u IT ce odmah primjetiti da se u Subjectu nalazi paradoks, pa je ociti zakljucak da je cijeli mail jedna velika zayebancija : nono : |
Citiraj:
Ma daaaa, naravno da je zahebancija (mislim meni je to jasno) ali već mi tri puta stiže (NARAVNO od ženskih korisnika interneta) taj mail, i uvijek spika - a kaj ja mislim o tome i sl.....: hitthewa Bez uvrede ali... fakat nemrem bulivit kako to funkcionira ženski mozak???? Naravno i puno muških mozgova...... Zar ljudi nikako nemogu shvatiti da nema džabe ni kod stare babe.... ili što bi rekao jedan moj frend:"Nema para na guzove..." |
i ja sam to dobijao
|
nego knezigor ako su cure dobre samo ih preusmjeri na moju adresu ja cu im uz kavu objasniti moje misljenje ;)
nego ja nemrem vjerovati kad atak nes dobijem odma ide u spam filter i gg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |