![]() |
TT Mambo
Jel zna netko gdje ima za kupiti ovo kuciste u ZG a da nije u Linku, i dali ima mjesta za jedan 120mm vent naprijed i jos jedan 120mm vent iza?
I dal je bolje ovo kuciste ili neki Chieftech za 400Kn Tnx. |
U Vemilu 340kn ako se ne varam. Dobijes jedan TT vent (12cm, 1600rpm) straga a mozes i sprijeda ubacit jedan 12cm vent...
|
tak je u ve-milu ga imas za uzeti,to je cist ok kuciste i ok zgleda u crnoj boji
|
Znam da ga VeMilu ima u cjeniku, ali ga vec tjedan dana nemaju, i na webu pise da stize tek za 5 dana, ali brijem da nece biti 5 vec vise...
Hvala. |
Poštovanje!
TT Mambo imaš u Borg-u: http://www.pcborg.org Cijena : 320,86 Adresa : B. Magovca 55 1010 ZG Telefon: 01/6605-292 Pozdrav! |
@Veky.VGW
Bez obzira u kojem dućanu misliš kupiti kućište, fino nazovi ili (ako ti nije problem) osobno dojdi u dućan, pitaj dal imaju kućište, (ako ga nemaju) kad stiže i rezeviraj ga. Kad sam ja kupoval Mambo, također ga nije bilo u Ve-milu, rekli ljudi da stiže za par dana (točnije u subotu), oni naručili kućište, ja sam ga rezerviral i kad je stiglo, fino sam ga pokupil, platil i doviđenja. |
Budem, hvala decki...
|
to kuciste kad vidis u zivo ima cudan utjecaj , ja sam ga krenuo kupit i kad sam u ducanu ga taknuo i to , osjecaj je pa to je usminkani Everpower sa ventom , naravno - nijesam ga kupio .
|
Nema nitko iako se provlaci po cjenicima... Kako mi to ide na ku***. (maloprije zvao Borg).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |