![]() |
ADSL modem
evo neznam kuda bih ovo smjestio pa sam stavio tu
nakon restarta kompa više se ne može spojiti na net, tj. nema uopće onog dsl statusa u tray-u, nije moj komp ali frend kaže da nakon sat vremena sam od sebe proradi modem je neki Elcon (tako nekako) koji dijeli t-com a spaja se na mrežnu karticu što je sad to? |
Citiraj:
sry na OT al: ON JE NAJVECE SRA*E veza ti sama od sebe puca (oko 20 puta na dan), LAN se uključuje isključuje kad se zmisli. ak niš drugo probaj na USB stavit kad na mreznoj tak zeza neznam sta da ti kažem. sa svojim imam dosta problema, bilo bi najbolje da se zove tamo u t-com i **** ***** |
ok bar znam da je do modema
|
kolko ga ima frend?
ja upočetku nisam imao problema al kako se bliži kraj garancije to sve više zaje*ava.. :D:D |
ni mjesec dana, prestao je raditi nakon restarta(ručnog) i on je rekao da se probudi nakon nekog vremena(modem), vald onda je
|
ok ovo sad je do modema .. ali spomenul si restart kompa .. ak je taj restar "nasilan" tj nije po postupku ( start - shut down.. bla bla bla ) onda se more dogoditi da ti veza ostane viseti kod t-com .. pa treba neko vreme da se moreš opet spojiti .. eto tek tolko da se najde ak slucajno se nekome tak nekaj dogodi
|
je nasilan je a i znam za to "visenje", no kod njega niuopće nema one dvije strijelice "dsl status" nakon restarta no to je ok, navikao se čovjek
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |