PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Program za password recovery? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43871)

Tomiđeri 02.08.2006. 12:06

Program za password recovery?

Uh, nadam se da ovo ne spada pod hack teritorij..: sweating
Uglavnom, postoji li kakav program koji bi mi mogao isceprkati zaboravljeni password koji je bio upisan prije jedno mjesec dana (nisam nista cistio od tad) jerbo sam sve vec ispucao sve moguce kombinacije..: bonker2 radi se o passwordu za mail na Yahoo-u... Tnx

Mirror Breaker 02.08.2006. 12:15

cisto sumnjam, ako je vec bilo mj dana...nemoguce...

atha 02.08.2006. 12:29

Citiraj:

Autor Tomiđeri
Uh, nadam se da ovo ne spada pod hack teritorij..: sweating
Uglavnom, postoji li kakav program koji bi mi mogao isceprkati zaboravljeni password koji je bio upisan prije jedno mjesec dana (nisam nista cistio od tad) jerbo sam sve vec ispucao sve moguce kombinacije..: bonker2 radi se o passwordu za mail na Yahoo-u... Tnx

Koliko znam i Yahoo ima ugradjeni password recovery ili preko rezervnog maila ili preko pitanja i odgovora koje je upisano prilikom registracije.

Tomiđeri 02.08.2006. 12:35

Citiraj:

Autor atha
Koliko znam i Yahoo ima ugradjeni password recovery ili preko rezervnog maila ili preko pitanja i odgovora koje je upisano prilikom registracije.

Naravno, ali dok sam ispunjavao prijavu, uopce nisam obracao paznju na to pitanje odn. "tajni odgovor" tako da nemam blage sto sam tad utipkao..: hitthewa

atha 02.08.2006. 13:03

Eh, ne znam onda....sve ostalo nebi spadalo pod legalno, a tu ti ne mogu pomoci.

Mozda bi setnja po Himalajama na svjezem zraku pomogla da se prisjetis passworda? ;)

Tomiđeri 02.08.2006. 13:08

Citiraj:

Autor atha
Eh, ne znam onda....sve ostalo nebi spadalo pod legalno, a tu ti ne mogu pomoci.

Mozda bi setnja po Himalajama na svjezem zraku pomogla da se prisjetis passworda? ;)

:) Huh, ma nema mi pomoci, vec sam zablokirao account 5 puta, ali trudim se i dalje..: bonker :

Haba 02.08.2006. 13:12

probaj programcic SIW.....
pa odes na SOFTWARE pa zatim kliknes SECRETS na dnu izbornika :)

mozda pomogne

atha 02.08.2006. 13:38

Da za software ali ne i za www. ;)

Tomiđeri 02.08.2006. 13:39

Citiraj:

Autor Haba
probaj programcic SIW.....
pa odes na SOFTWARE pa zatim kliknes SECRETS na dnu izbornika :)

mozda pomogne

ne nazalost, izbacio mi je par IE protected siteova ali nema Yahoo maila..:( tnx

Milentije 05.08.2006. 21:44

E sad nisam 100% siguran da ce ovo pomoci ali probaj.

U slucaju da si sa YES odgovorio na pitanje da li zelis da ti memorise password uz tvoj usename onda otidji u C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Cookies i pokusaj naci xxxxxxxx@yahoo.txt i onda ga otvori i vidi sta u njemu pise.

Nisam siguran da ce raditi ali probaj u svakom slucaju.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00.