PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   MOLIM VAS POMOZITE!!!! T-com odašiljači (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43607)

-VeGeTa- 28.07.2006. 12:56

MOLIM VAS POMOZITE!!!! T-com odašiljači

Ljudi pomagažite molim vas za par dana ce mi skup stanara posto zivim na najvecem katu zele mi staviti odašiljač na teracu povise glave: hitthewa molim vas pomazite,bilo bi dobro ako bi mi mogli davati linkove gdje ppise o stetnosti tih odašiljaca jer moram pridobiti vise od 50% stanara da mi nestave,a nezelim biti izlozen tome.

Molim vas pomozite saljite linkove!!!!!!!!!: hitthewa

RaZZoR 28.07.2006. 13:07

Hmmm... koji kvart??
Pa ljepo napišeš članak, izmisliš istraživanje...

TomRi 28.07.2006. 13:10

mislim da je negdje bilo u novinama istrazivanje...

uglavnom, usmjerene su da odasilju više horizontalno signal pa najmanje zrace ISPOD samih antena.

dakle, manje zracenja bereš ako je na tvome krovu nego na susjedovom, to sam zapamtio. :)

coconut 28.07.2006. 13:16

Odašiljači ne šalju signale okomito, već vodoravno. Više šanse da nadrapa ima tip u susjednoj zgradi nego ti.

-VeGeTa- 28.07.2006. 13:25

Citiraj:

Autor coconut
Odašiljači ne šalju signale okomito, već vodoravno. Više šanse da nadrapa ima tip u susjednoj zgradi nego ti.

Odašiljači imaju radius 25-50 metara ,izrace isto ispod ali mozda u manjim kolicinama ali isto se zraci

RaZZoR mertojak,ali nemogu to ipak nebi bilo fer,ali odašiljac stavit nece jer cu ga ja razbit

undo 29.07.2006. 03:19

tako su ti i mom frendu posto je na zadnjem katu,upali u stan stavili na krov odasliljac,kofol nekaj zmjerili dali je zracenje u normali i otisli i mozes se hebat nazalost,jedino da napises neke peticije ili nesto pa da stanari odustanu od toga.

MasterX 31.07.2006. 14:02

Citiraj:

Autor -VeGeTa-
Odašiljači imaju radius 25-50 metara ,izrace isto ispod ali mozda u manjim kolicinama ali isto se zraci

RaZZoR mertojak,ali nemogu to ipak nebi bilo fer,ali odašiljac stavit nece jer cu ga ja razbit

hehehehe, ovo je napravio jedan poznanik, pa se uz pomoc dobrog odvjetnika izvukao da neplati 300.000kn stete, ali je na uvjetnoj 6 mjeseci

sto se tice istrazivanja o "NEstetnosti" t-com odasiljaca, to su divna istrazivanja znajuci da se obavljaju na zavodu za telekomunikacije na FERu, koji $A$VIM $LUCAJNO dobrim dijelom zivi od t-mobile-a

kada kazu da je testiranje obavila nezavisna agencija, to je uvreda za sve ljude sa barem 2mg sive mase i trunkom zdrave logike.

dDario 31.07.2006. 16:05

Malo preuredit brojke u istraživanju FERa i podijelit to po zgradi i tražit potpise, pa u susjednu zgradu... itd. :D

Router 31.07.2006. 16:07

ma sta ces kad stakori jedu kablove pa odasiljac ne radi :)

raf 31.07.2006. 16:12

lijepo uzmi plocu olova i prikelji im na odasiljac, pravdaj se da se zelis dodatno zastititi, a ako ti dodu na vrata da provjere sta nevalja s odasiljacem, kazes sam skund da nisi obucen odes skines to s odasiljaca :)

Sky 31.07.2006. 16:19

Dvije riječi : ometač mobitela.
Ako to ne prođe, pada mi na pamet kreativno spajanje električnih vodova, čavao umjesto osigurača, ćiket pod odašiljač... pa neka traže tko je to napravio

[CRO]Nemesis 31.07.2006. 16:49

Pomješaj benzin sa stiroporom/sapunom/piljevinom.
Moj je moto da napalm rješava sve probleme... :)

Defcon.OS 31.07.2006. 17:41

Složio bih se sa onima što tvrde da bi zbog izloženosti više trebali pizdit susjedi
nego ti.

slikovito prikazano zašto:

http://www.hpa.org.uk/radiation/imag...ony/39896w.gif

Uostalom, zabavljaj se sam:

LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5 - malo suhoparan tekst ali dosta opširan.

...itd --> google...

Hamm 31.07.2006. 20:42

100% postoji nesto sto s***************ava njihov signal...stvarno probaj s ometačem mobitela...tj.proguglaj..ako radi...weeeee. zakon :)

ja to nemam na zgradi...na svu srecu...a i da izraze želju..stari je prijedsjednik stanara tak da...0 bodova t-nazi :D

Fleks 31.07.2006. 22:39

Motorka i deri.

Naravno, ja sam potkupljiv.

Flet rejt i 10mbit i moze mi to stavit umjesto vodokotlica :D

raf 31.07.2006. 23:10

Ma bravo Fleks, jos najbolji prijedlog do sad... :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53.