PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   LAN nevolje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4351)

mrki 13.04.2003. 22:44

LAN nevolje

Nedavno sam si složio LAN od 2 PC-a , sve to lijepo radi ,Age of Empires radi super UT2003 isto ,ali C&C Generals nikako da mi se povežu to jest prorade u mreži .
Gdje je problem ?:rambo:

msvrtan 13.04.2003. 22:48

koji windowsi...postavljena mreza...da li se vidite na mrezi u win exploreru?

ako je sve postavljeno onda odi u generalse...u multiplayer...pogledaj ip adresu...create game a na drugome join..koji su ti ip adrese na prvom koje na drugom?

Black Dragon 14.04.2003. 19:24

Najvjerojatniji uzrok problema je taj da na jednom kompu imaš "orginalni" C&C a na drugom "backUp" kopiju istog, dakle koristiš isti serijski broj na jednoj i na drugoj mašini i onda to na žalost tako ne dela. Svaka mašina mora imati svoj broj za C&C:beer: Probaj i radi više stvari ručno odrediti IP adrese 192.168.0.1, za jedan PC i 192.168.0.2 za drugi:beer:

msvrtan 14.04.2003. 19:45

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Najvjerojatniji uzrok problema je taj da na jednom kompu imaš "orginalni" C&C a na drugom "backUp" kopiju istog, dakle koristiš isti serijski broj na jednoj i na drugoj mašini i onda to na žalost tako ne dela. Svaka mašina mora imati svoj broj za C&C:beer: Probaj i radi više stvari ručno odrediti IP adrese 192.168.0.1, za jedan PC i 192.168.0.2 za drugi:beer:
javi ti da imaju obe verzije isti serijski kod...i to u velikom screenu s ok botunom dolje...tako da nevjerujem da je to sa backupom..

Black Dragon 14.04.2003. 20:09

Onda će morati malo biti detaljniji jer ja nisam baba vračara da znam odgovor na pitanje: ne radi, gdje je problem? Iz toga znam šta, kao i ti osim da ima problem i da nešto ne radi:D Meni i frendu radi C&C bez greške i već iz objesti i zasičenosti kikamo 6 brutala u isotm timu, nas dvoje sami a njih 6:D :D

mrki 14.04.2003. 22:10

Na jednom je IP adresa 192 168 0 1 , a na drugom 192 168 0 2
a nisu isti cd key nego su različiti tolio otome.:grrr:

mrki 14.04.2003. 22:31

U direct conectu kaže da neki missmatch nije ok jer je drugi player kao nešto modificirao.
A u normalnom startam igru na jednom pa onda join game na drugom i kaže ''this game is allready started'' kvragu!

Black Dragon 14.04.2003. 22:58

Gle ovako ajmo kreten pitanja: imate li vas dvojica istu verziju (recimo MisterX i ja imam 1.05 sim i tam), onda pošto MisterX ima močniji PC on glumi server i kreira igru i ja se samo prikopćam (Join Game)i IP-evi su nam kao i vaši. A da tebe ovaj s druge strane ne pokušava varati :grrr: e neće ići ako je on nešto kemijao u tom stilu, to je išlo nekada. Ili je netko nešto ubacio u game, a drugi to nema.

Black Dragon 14.04.2003. 23:04

Citiraj:

Originally posted by mrki
U direct conectu kaže da neki missmatch nije ok jer je drugi player kao nešto modificirao.
A u normalnom startam igru na jednom pa onda join game na drugom i kaže ''this game is allready started'' kvragu!

JOJ (velika slova znače da psujem na tebe) KAKAV DIRECT CONECTION TUKO JEDNA, lijepo odeš u Network i tako jedan create game, a drugi samo Join Game. Sada bi te zgazio u C&C, Ja Overlord tenk ti GLA radnik i vratio bi se nazad i naprijed jedno 10 puta !!!!!!:rambo:

Moram malo vikati da zapamtiš da drugi put sve probaš:D pa onda da pitaš, bez uvrede molim, No Hard Feelings:D :D :D

mrki 14.04.2003. 23:06

DA li patchevi mogu zezati , jer nema me tko varati ja sam to probavam na dva pc-a , dli jči pc mora biti host,?

msvrtan 14.04.2003. 23:33

Citiraj:

Originally posted by mrki
DA li patchevi mogu zezati , jer nema me tko varati ja sam to probavam na dva pc-a , dli jči pc mora biti host,?
MORAS IMATI SITE PATCHEVE NA OBA KOMPA!!!!!!!! identicnu verziju do u zadnju trunku....naravno osim serial keya

msvrtan 14.04.2003. 23:34

ej purgeri i dotepenci u zagreb..mogli bi napraviti lan s generalsima...probao sam i bilo je zakon...samo sto bi nsa morao biti paran broj..igrali smo u troje and it sucks...

Black Dragon 14.04.2003. 23:50

MasterXa i mene će uskoro mučiti to što nas može biti sao 8:D , s moje strane dva kompa, s njegove dva i uskoro dolaze Wireles AP da spojimo još dvije kuće sa tri kompa i peko njih još jedne sa dva do tri :D

I da Patchevi moraju moj mrki isti na svakom kompu. Mi smo tabanali sa 1.03, 1.04 i sada 1.05 i nikada nije bilo da ne radi ....:beer:

I nadam se da si prešao na Network, a ne Direct Connection jer to nije za LAN

Trash 15.04.2003. 00:02

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
ej purgeri i dotepenci u zagreb..mogli bi napraviti lan s generalsima...probao sam i bilo je zakon...samo sto bi nsa morao biti paran broj..igrali smo u troje and it sucks...
Jel ima koja dobra dusa od forumasa koja bi meni mogla sprziti Generalse ?

CatKiller 15.04.2003. 09:55

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
MasterXa i mene će uskoro mučiti to što nas može biti sao 8:D , s moje strane dva kompa, s njegove dva i uskoro dolaze Wireles AP da spojimo još dvije kuće sa tri kompa i peko njih još jedne sa dva do tri :D
Ma za nas 8 dosta :D , iako mislim da je za LAN 2vs2 ili 3vs3 ,eventualno 4vs4 ali malo je prenapučeno.

mrki 15.04.2003. 12:21

Konačno proradiše Generalsi u LAN-u sa dva različita cd-keya nanovo instalacija , prije toga brisanje Regcleanerom i na svaki patch 1,03.
Hvala svima na pomoći.:eek:

Black Dragon 15.04.2003. 14:26

I mrki molim te LAN ne spada pod ATi i nemoj mi dva puta pokretati iste stvari da ih opet nebi morao brisati, ovo nisam obrisao (još:D ) jer možda isto nekog muči isti problem.

Drago mi je da si ukolnio problem i da se sada možeš igrti do mile volje:beer:

mrki 15.04.2003. 16:40

Sorry vidiš koliko sam bio nervozan , prvo me Ati 9500 nervirao pa onda Generalsi ali sve polako sjeda na svoje mjesto , što bi ja bez vas!!!!:p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21.