![]() |
Soldat
Zanima me dali ima netko sa foruma koji ga igra.
Ja sam trenutno zaluđen s igrom a pogotovo volim "Knife only servere" Za one koji neznaju - to je 2-D pucačina teska 12MB i besplatno se moze skinuti sa neta - isprobajte, vjerujem da necete pozaliti http://www.soldat.pl/download.html |
Obožavam igru... : quake2 :
Uzmem ili snajper ili pištolje (desert eagle) a drugo oružje bude ona bazookica ili motorna pila...ako je jača ekipa uzmem ili ono iznad miniguna ili drugo oružje po redu...neznam sad imena napamet... Mrzim kad mi dođu n00bovi i rokaju ko retardirani sa minigunom i misle da su face... :) Zaigram ga često poslje AA da se malo izguštam :D |
ODLIČNA JE!!!!!! znam da sam je još igrao prije dvije godine, kad je izašla al je nisam baš kužio. onda sam počeo redovito igrat. igra je zarazna!!!
dogovorimo se sve :) |
igrao sam kad je izišla. igra je zakon.
|
Prebolesna je igrica. :rambo: : CoolRamb
|
ja sma igrao cesto i sad cu opet nakon mjesec dana pauze. reinstalirao sam winse...reko sam sebi sva sreca necu vise igrat taj soldat to ce me malo udaljit od njega....zarazio me...sad cu se opet prepustit. Dok sam ja igrao znao je naletiti koji hrvat....koji se javio :D
|
igram ja vec dvije godine, vecinom deathmatch. :)
edit: zaboravih i ingame nick napisat ~=F@NTOM =~ (CRO) :) :D |
ajde da se dogovorimo
piše moj icq ispod avatara ili MSN pa javite da odigramo koju ;) ili tu na forum |
Meni je nick, naravno, CRO_Dessan.
Ajmo se dogovorit pa nabacimo jedan Deathmatch (ili CTF, ako bude dobar odaziv) - Jako me zanima kako igrate :D Bas bi htio da odigramo jedan Knife only Deathmatch (tu se razlikuju muskarci od djece). |
moze...neka netko napravi server. igram vecinom deathmatch, ja sam noob sa M79 ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bas ste n00bovi.. :P..ruger+soccom je ultimativna kombinacija..jedino na realistic, onda ide spas 12 :)
|
Jao, sad sam se vratio iz Rohe i bas mi se igra Soldat.
Ali yebiga, vi svi crkate pa idem igrati s nekim Njemcima. Jos mi se neda spavati :D Citiraj:
A spas si mozes mami u juhu staviti jer me s tim sigurno neces ubiti. :D Minigun i spas najlakse izbjegavam |
Ajmo napravit neki PCE server :D.... Mislim ajde napravite :D, neko tko ima malo vecu brzinu ili FLAT ... Istina da cu biti zadnji ali barem cu se zabavit :D,
|
ja sam .::PCE::.Terminator
imam spas12 ;) |
Igra jos tko ovo? Se moze uopce upaliti na w10? :)
|
Jebote, vidim da je tema updateana, mislio sam da će nešto novo biti, kad ono "iz bunara" :)
|
Naletio na jutubu na snimke nekih matcheva, mislim si "boze zar je toliko vremena proslo?"... Moram to veceras probati upogoniti
|
Skoro me srce strefilo kad sam vidio Soldat temu bumpanu :D
Radi na win 10, bio sam čak i dizao server i uspio ga upogoniti... mislim da ga ne radi originalan tvorac više nego neki drugi lik? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |