![]() |
x2 3800+ 1200kn!!!
Evo u hgspotu su pale cijene x2 cpu-a svakako pogledajte :))
|
E to je to, ko sto sam reko u nekom topicu prije kad su neki govorili da je slabasni jednojezgreni 3700+ ok cijenjen :)
Sad je vjecno pitanje uzet ili ne uzet, cisto sumnjan da ce conroe moć ovom konkurirat. Oce po performansana 10-20 %, al nece sa 2 do 2,5X vecom cijenom. |
u lijepo lijepo..
|
Zašto je A64 X2 4200+ ostao skuplji od A64 X2 4400+ i 64 X2 4600+ : stoopid
|
Citiraj:
|
Ufff a koliko bi vrijedio ovaj moj opteron 146 sa negdi 2 i pol godine garancije dobro se klokne ?
|
Koji je ovo potop cijena... pogledajte na koliko je pao Venice;)
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2008 |
Citiraj:
|
:eek: :eek: :eek:
da sam prodavo prije... :D al nema veze, ja cekam da mi procu padne vrijednost ispod ~150kn :clap: tj kolko im bude trebalo da izbace nesto bolje od conroea: suicide al na intel ne prelazim....nikako :) edit: imas pravo dawar, 3000 je sasvim okej proc. |
Ima nesta u tome :)
Citiraj:
|
Mada su dvoglavi pojeftinili...jedan venice ili opteron sasvim je dovoljan za sve potrebe jednog gejmera... ;) Budi bez brige!
|
Tu ce sad doc intel na svoje kak je prije i bilo.
sad im D805 kosta isto ko i 3800 x2. a onak po feelingu, ne bi reko da ce ono snizavat vise ni lipe ;) |
Samo da u Linksu padne cijena, pa da mogu narucivati više...
(uz ostale komponente) :D |
da još da u linksu bude takva cijena,jer nisam imao neka iskustva sa hgom,ali ovo je dobro,poslije mora,evo meni dualcore
|
JA se isto brusim na jednoga ... sad racunam ili Intela nonConroe na Asusu ili AMDx2 (možda čak i 3600X2), također na Asus ATI Xpress 3200 ... u duhu upravo objavljene akvizicije ;). Ploča je svugdje pobrala lovorike, 2. revizija ATI-a od Asusa, a pasivno-hladna ...
|
Meni je lijepši jedan dvojezgreni drugi proc Toledo jezgre kao i FX-60 za 1800kn
|
znaš što misliš,ali ne mogu dati za proc više od 1400kn,a plčoa će biti asrock dual sata 2(ULI:D) 400kn,i za male pare dobijem dobar upgrade
|
šta fali venisu, šta da za koji frajm više davam jednu, dvije, tri tisuće kuna: nono :
dobro je rekao sniper, kada dođe do 150kn ja ga prodajem, a do onda će biti i više nego dovoljan |
..tjesi se tjesi :D
|
meni lako moguće da ću preći na 3800x2+ za svega 150kn:D,iako sam pikirao conroea....a uostalom 939 je još uvijek zakon a i svakako bolji nego recimo AM2
|
Citiraj:
|
Bilo je i vrijeme da cijene procesora padnu. U godinu dana se cijena Venica 3k nije spustila vise od 200kn. :)
|
Ufff... uskoro ce pasti jedan X2 : nuts : :D
|
Citiraj:
njima se nesmije vjerovati kad nemaju na lageru ono što tražiš (posebno u vidu grafa ili matičnih) pa ti predlažu naku drugu kompnenentu, ali u biti to nesmiješ nikome... :D Citiraj:
Ja nemam nikakvih zamjerki kako hendla procese moj singlecore, a posebno ne po linuxom... :D |
zašto ja vidim cijenu 1433 kn u HG-a? : baad :
|
... 'Oh my God, they killed Kenny!' ... prije pola sata cijena je bila 1220,00 Kn ... možda čitaju pce pa su zaključili da je to stvarno bilo prepovoljno :D
|
Citiraj:
|
Shoping :clap:
|
Hahaha ...no comment... I sada je razmak izmedu 3800+ i 4200+ / 207kn..
|
taman trebam uzet a ono dignu cijene....damn...valjda će opet past dok se sve izregulira...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |