![]() |
Sony mp3 player vs iPod nano 1gb
Zanima me koji je bolji? Cijena je isto problem jer Sony je 700 kn a ipod oko 1100 kn. 400 je razlika ali ako iPod vrijedi 400 kuna vise nije mi problem. Zanima me kvaliteta zvuka i trajanje baterije.Dodatne mogucnosti me ne zanimaju previse. Jos me zanima i jednostavnost prebacivanja mp3-ca ali to ne presuduje u kupnji.
|
koji sonijev mp3 player? de poslaji link ili barem reci ime
|
I ja imam namjeru upiknuti player od minimalno 1 Gb..
|
Evo koji sam kupio:
http://www.svijet-medija.hr/product_...3_reproduktori Zvuk je odlican,mali je ,funkcionalan,baterija oko 20sati. Sve sto sam zelio od mp3 playera. Ne treba mi ekran u boji itd itd. Radio radi odlicno i jos mi koristi kao stick. Odlicno. Jedina mana je ,ako nekom smeta, sto moram mp3-ce prebacivati preko SonicStage-a ali meni uopce ne smeta. Tko trazi mali,funkcionalan mp3 player s dobrim zvukom svakako preporucjem. Ima i verzija bez fm radija. |
mene zeanima moze li se nano koristit kao stick tj. jeli se mogu prebacitvat, razno razne gluposti na njega koje nisu muzika???
neka me neko prosvijetli, ako zna... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno ce brzo napravit i za novije srije jer su fakticki isti,osim sto je ova e00x serija novija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |