![]() |
trese se slika
pocela mi se lagano trest slika, ovako dok radim nes se ne kuzi bas al kad citam vidi se kak se treska lagano.jel dovoljno to za reklamaciju?
|
Kakva je situacija sa refresh rate-om?
|
ja sam imo vešmašinu koja je bila na istoj fazi s kompom i vukla tolko struje da mi se slika na monitoru lagano tresla :D
nikad se nezna jel :) |
kak pogledam refresh rate :)
|
desni klik na desktop - properties -settings - advanced - monitor - tam najdes refres rate i pogledas na kolko je
|
aha, 60
|
odmakni zvucnike od monitora ;)
|
hm, imam zvucnike od monitora tako da ne vjerujem da je u njima problem.fakat neznam
|
Pa imas LCD? Sto bi zvucnici mogli smetati? Da nije graficka - probaj pristekati drugi monitor.
Ili pristekaj monitor u neku drugu strujnu uticnicu. Kabel? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovijek vjerovatno pokušava pomoć ali očito da nije baš upoznat sa LCDovima. :rolleyes: Ili se možda varam :beer: |
Kolje ti se sa nekim kucanskim aparatom sto posto ;) . Znam iz iskustva. Meni je slika na CRTu starom stekala zbog fukin SOBNE ANTENE. Zivcani sam skoro dobio. Odnesem na drugi komp radi, na mom onak vibrira. Uzas....
I sad cu opet nesto reci jer moram, a vi me slobodondo popljujte kolko ocete. Imas komp od 30k kn a neznas di je refresh rate ?!?!?! Sad mi je lakse :) |
Koje napajanje imaš?
|
Meni se bila na CRTu tresla jer mi je ventilator bio pokraj(1m) kompa.
A elektromotor naravno ima magnet u sebi pa.... :) |
covjek se uci dok je mlad :)
|
uistinu moze biti od "kucanskih" aparata...evo primjerice...sobna lampa..tj.ona stolna mala...kada je ukljucim a zvucnici su ukljucenji iz njih se cuje...umjereni PUC...nemam pojma zasto...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |